Αλεξανδρούπολη: Ετοιμάζονται οι επαγγελματίες της εστίασης για την «πρεμιέρα» στις 3 Μαΐου

Ξεκίνησαν με ταχείς ρυθμούς οι προετοιμασίες των Επαγγελματιών της εστίασης στην Αλεξανδρούπολη,  για το άνοιγμα των επιχειρήσεών τους την Δευτέρα του

Πάσχα, 3 Μαΐου.

taxi baner600x100 yellownew

Όλα έτοιμα λοιπόν για το άνοιγμα των επιχειρήσεων και την υποδοχή του κόσμου, που θα γίνει όμως με αυστηρούς κανόνες,

Τα μέτρα που θα ισχύουν για την εστίαση είναι τα εξής:

Τα καταστήματα εστίασης θα λειτουργήσουν αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους ενώ σε κάθε τραπέζι θα επιτρέπονται μέχρι έξι άτομα.

Τα τραπεζοκαθίσματα θα τοποθετηθούν μόνο σε εξωτερικούς χώρους, υπαίθριους και ημιυπαίθριους με πρόβλεψη για τη χρήση τμήματος πεζοδρομίου και πλατειών όπου είναι εφικτό.

Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική για το προσωπικό των καταστημάτων αλλά και από τους πελάτες κατά την αναμονή τους στο μαγαζί. Δεν θα είναι υποχρεωτική όσο κάθονται όμως στα τραπεζοκαθίσματα.

Επιπλέον, για τους εργαζομένους στην εστίαση, θα είναι υποχρεωτικά τα self test δύο φορές την εβδομάδα, με το κόστος του ενός εξ αυτών να επιβαρύνει το κράτος και του άλλου την επιχείρηση, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο εργαζόμενος.

Όπως έχει ανακοινωθεί, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης θα είναι μέχρι τις 23:00, οπότε και θα ξεκινά από την προσεχή Δευτέρα (03/05) η απαγόρευση κυκλοφορίας.

 

 

 

loukoulos anoigma

 

floisvos anigma

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone