Αρχές Ιουνίου ξεκινούν τα έργα για το φυσικό αέριο στην Αλεξανδρούπολη

Στις αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το φυσικό αέριο για την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη και τη Δράμα, ενώ στη συνέχεια θα

ακολουθήσουν η Καβάλα και η Ορεστιάδα αφού υπάρξει η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), Μάριος Τσάκας, στο πλαίσιο σύσκεψης με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, τους δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας και στελέχη της Περιφέρειας.

taxi baner600x100 yellownew

Στη σύσκεψη τέθηκαν και οι προβληματισμοί των Δημάρχων για με τη συμβατότητα των εργασιών που θα πραγματοποιήσει η ΔΕΔΑ με παρεμβάσεις και αναπλάσεις που πραγματοποιούν ή σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν οι Δήμοι και συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών.

 

 

thesseconomy.gr

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone