Πότε φτάνει το Άγιο Φως στην Αλεξανδρούπολη

Πιθανόν χωρίς τιμές Αρχηγού κράτους αλλά με τον απαραίτητο σεβασμό το Άγιο φως θα φτάσει στην Αθήνα αύριο Μεγάλο

Σάββατο, ενώ με αγώνα δρόμου θα μοιάζει η μεταφορά του από το Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα και παράλληλα το Ελευθέριος Βενιζέλος προς όλες τις Μητροπόλεις της χώρας, μεταξύ αυτών και η Αλεξανδρούπολη.

taxi baner600x100 yellownew

Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των Ισραηλινών λόγω πανδημίας, ο υφυπουργός αποδήμου ελληνισμού Κώστας Βλάσης συνοδευόμενος από τον έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, θα πετάξουν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο Τελ Αβίβ και από εκεί στα Ιεροσόλυμα ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου για να μεταφέρουν το Άγιο Φως και μαζί και το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου.
 
Το Άγιο Φως αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα στις 18.00 το απόγευμα, 3 μόλις ώρες πριν την Ανάσταση η οποία επισπεύθηκε λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.Αμέσως μετά σε έναν αγώνα δρόμου, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί αεροπορικώς σε δέκα πόλεις της Ελλάδας και στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να σημάνει το μήνυμα της Ανάστασης και της Ελπίδας.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone