Στην Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθούν οι αθλητικές δοκιμασίες υποψηφίων ΕΠΟΠ

Σύμφωνα με ανάρτηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού , Εθελοντισμού, Παιδείας, και Νεολαίας της Αλεξανδρούπολης  κ. Θεόδωρου Βουρδόλη οι

αθλητικές δοκιμασίες των ΕΠΟΠ θα διεξαχθούν στην Αλεξανδρούπολη.

taxi baner600x100 yellownew

Ακολουθεί  αναλυτικά η  ανάρτηση του κ. Βουρδόλη:

Μετά από το έγγραφο μας στον Υ.ΕΘ.Α. Κο Παναγιωτοπουλο έχοντας την ηθική υποχρέωση να κάνουνε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας, όπως κάναμε και για τους νέους Συνοριακους Φύλακες, που πρόκειται να εξεταστούν στα αγωνίσματα και τις λοιπές εξετάσεις της προκήρυξης των ΕΠ.ΟΠ. αποστείλαμε έγγραφο αίτημα όπου του ζητήσαμε οι παραπάνω εξετάσεις να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Με ιδιαίτερη χαρά το αίτημα μας έγινε αποδεκτό και πλέον όλα τα παιδιά μας θα δώσουν όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις στην Αλεξανδρούπολη.

Έτσι θα αποφύγουν τεράστια έξοδα μετακίνησης - διαμονής και διατροφής σε άλλη πόλη όπου θα γινόταν οι εξετάσεις (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) και επιπλέον θα δοκιμαστούν στον φυσικό τους χώρο όπου καθημερινά προετοιμάζονται για τις παραπάνω εξετάσεις.

Ευχόμαστε η προσπάθεια μας να αποδώσει καρπούς και όλα τα παιδιά που να επιτύχουν στις εξετάσεις τους.

 

 

EPOP exetaseiseggrafo

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone