Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στηρίζει την εθνική προσπάθεια για την ενίσχυση του εμβολιασμού

O Δήμος Αλεξανδρούπολης θα στηρίξει την διαδικασία για τον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια προκειμένου να

χτιστεί τείχος ανοσίας.

taxi baner600x100 yellownew

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης μιλά στην Ολγα Ορφανίδου για τη συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην εθνική προσπάθεια για την ενίσχυση του εμβολιασμού ενάντια στον covid_19.

"Όπως στο ξεκίνημα της πανδημίας πόρτα –πόρτα ενημερώσαμε τους συνδημότες μας για τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα έπρεπε να πάρουμε, το ίδιο προφανώς είμαστε διατιθέμενοι να κάνουμε και τώρα.

Όπως τότε η Τ.Α συμμετείχε ενεργά στην εθνική προσπάθεια που είχε γίνει έτσι και τώρα θα συμμετάσχουμε και θα πρωταγωνιστήσουμε και στο 2ο αυτό κύκλο συνεργασίας με την κεντρική πολιτική σκηνή προκειμένου να ενημερώσουμε επί πλέον τους δημότες μας και να τους συντονίσουμε ώστε όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν να έχουν την ευχέρεια και ένα οργανωμένο πλαίσιο εμβολιασμού τους", σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με αφορμή την εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τους εμβολιασμούς που αναμένεται να ξεκινήσει η Τ.Α προκειμένου να χτιστεί τείχος ανοσίας μέχρι το φθινόπωρο.

"Εμείς ως Τοπική Αυτοδιοίκηση λέμε ότι το μήνυμα είναι ξεκάθαρο ότι, η επιστροφή στην κανονικότητα περνάει μέσα από τον εμβολιασμό και θα εμπλακούμε ενεργητικά στην προσπάθεια υλοποίησης του προγράμματος που προφανώς θα μας δώσει το υπουργείο Υγείας ως πλαίσιο", είπε ο κ. Ζαμπούκης και τόνισε: "πόρτα πόρτα, γειτονιά με γειτονιά θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους συνδημότες μας να εμβολιασθούν ώστε να επιστρέψουμε πιο ομαλά και γρήγορα στην κανονικότητα. Δεν δίνουμε γνώση, δεν εκφράζουμε την επιστημονική κοινότητα, δίνουμε μόνο γνώμη".

Ο κ. Ζαμπούκης επανέλαβε ότι "ο εμβολιασμός είναι καθαρά θέμα ατομικής ευθύνης" και πρόσθεσε: "είμαστε οι επιλογές μας, όποιος θέλει να εμβολιαστεί εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί δεν εμβολιάζεται.

Εμείς θα κοιτάξουμε τις θετικές παρενέργειες του εμβολισμού για ποιο λόγο πρέπει κάποιος να εμβολιαστεί και όχι τις αρνητικές, όλες αυτές που φέρνουν μια κοινωνική απομάκρυνση των δημοτών μεταξύ τους".

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone