Έρχεται στην Αλεξανδρούπολη ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

Στην Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας. Το Σάββατο ο υπουργός

συμμετείχε σε σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο διοργάνωσης της 85 ης ΔΕΘ, στο πλαίσιο της οποίας θα βρεθεί και στην Θράκη.

Ειδικότερα το πρόγραμμα της επίσκεψής του την προσεχή Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου, έχει ως εξής: Στις 09.00 ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός θα μεταβεί στο Δημαρχείο της πόλης, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ζαμπούκη.

Αμέσως μετά, στις 10.15, οι δύο άνδρες, μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, θα μεταβούν στον Λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Η επίσκεψη του κ. Σταϊκούρα στην Αλεξανδρούπολη θα ολοκληρωθεί στο Επιμελητήριο Έβρου, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Υπουργός Οικονομικών θα επισκεφθεί την Ξάνθη, όπου θα συναντηθεί στις 18.00 με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Εμμανουήλ Τσελέπη στο Δημαρχείο.

Στη συνέχεια, θα παραστεί στις 19.00 σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο της πόλης.

Στις 20.00 ο Υπουργός θα μεταβεί στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το οποίο, μαζί με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, υπέγραψε πρόσφατα, στο Υπουργείο Οικονομικών, μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΑΒ για την έρευνα, ανάπτυξη και βιομηχανική παραγωγή Αυτόνομου Εναέριου Οχήματος Πολλαπλών Χρήσεων (drone).

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ο κ. Σταϊκούρας θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στο Thessaloniki Helexpo Forum, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, και να πραγματοποιήσει επαφές με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Στις 12.30 ο Υπουργός Οικονομικών θα λάβει μέρος σε συζήτηση, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum, με θέμα «Το παρόν και το μέλλον της οικονομίας – Ανάπτυξη- Ανάκαμψη της Ελλάδας».

Νωρίτερα, στις 10.00, θα έχει προηγηθεί συνάντηση με επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας.

Τέλος, στις 17.30 ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας μαζί με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο θα συναντηθούν με προέδρους των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

 

paratiritis-news.gr

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone