Παραιτήθηκε ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών Έβρου Α. Τερζής

Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου υπέβαλε ο μέχρι σήμερα πρόεδρος Αναστάσιος Τερζής. Σε σχετική ανακοίνωση

που εκδόθηκε, ο κ. Τερζής αναφέρει η απόφαση του ελήφθη από το γεγονός της εκλογής του προ δυο μηνών, στη θέση του πρόεδρου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών του νομού, κάτι που δεν του επιτρέπει να αφιερώνει  ανάλογο χρόνο για τις απαιτήσεις και τα καθήκοντα και των δυο αυτών αξιωμάτων.

«Πρόκειται για μια συνειδητή απόφαση, αφού πάντα η πρόθεσή μου είναι να μπορώ να προσφέρω εκεί που είμαι περισσότερο χρήσιμος.

Η θέση του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου έχει, ίσως, περισσότερο κύρος και προβολή.

Πιστεύω, όμως, ότι ο καθένας μας που εμπλέκεται στα κοινά οφείλει να το κάνει με ταπείνωση και διάθεση προσφοράς.

Να πηγαίνει με φόρα προς το μέλλον και να οδηγεί τις εξελίξεις κι όταν αισθάνεται ότι δε θα μπορεί να το πράξει για οποιονδήποτε λόγο, να αφήνει τη θέση στον επόμενο.» δηλώνει  ο πρόεδρος πλέον του ΣΥ.ΦΑ  Έβρου.

Ο κ. Τερζής θεωρεί ως επιστέγασμα των αγώνων  κατά τη διάρκεια της θητείας του την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων του Φαρμακευτικού Συλλόγου οι οποίες αποτελούν κόσμημα για την περιοχή αντάξιο του κύρους και της εμβέλειας του Συλλόγου που μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες και ποικίλες ανάγκες του.

 

ertnews.gr

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone