Δωρεά 6 φορητών φαρμακείων από την Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης σε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε στο χώρο του Επιμελητήριου Έβρου η Δωρεά της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αλεξανδρούπολης

των έξι (6) φορητών φαρμακείων σε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης (Τ.Σ.Φ. Φερών, Τ.Σ.Φ. Τυχερού, Τ.Σ.Φ. Σουφλίου, Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. – Ο.Π.Κ.Ε., Διμοιρία υποστήριξης).

Παράλληλα με την παράδοσή τους έγινε και η απαραίτητη ενημέρωση των Συναδέλφων που παρέλαβαν το εν λόγο ιατροφαρμακευτικό υλικό σχετικά με τον τρόπο χρήσης των φαρμακείων από τον κα ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ Αλεξάνδρα, εκπρόσωπο του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης.

Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Αλεξανδρούπολης  ευχαριστεί τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Έβρου κύριο ΤΟΨΙΔΗ Χριστόδουλο για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς επίσης και την κυρία ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ Αλεξάνδρα για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας για την ενημέρωση των Συναδέλφων.

Το σωματείο μας θα συνεχίσει την προσπάθεια του να βελτιώνει συνεχώς τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας και να βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone