Πασχαλινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης στον Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωσήφ

Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης, με την υποστήριξη του Δήμος Αλεξανδρούπολης, παραμένοντας πιστό στον θεσμό που δημιούργησε, διοργανώνει την

καθιερωμένη Πασχαλινή Συναυλία στον Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωσήφ (Ελ. Βενιζέλου 74), το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 20.30.

Η ορχήστρα του Ωδείου, οι χορωδίες (παιδική και ενηλίκων) και σύνολα Μουσικής Δωματίου θα ερμηνεύσουν έργα των Bach, Mozart, Vivaldi, Faure, που διαπνέονται από το πνεύμα των ημερών ακολουθώντας την ευρωπαϊκή παράδοση, σύμφωνα με την οποία όλοι οι Καθολικοί Ναοί ως συναυλιακοί χώροι αντηχούν τη θρησκευτική μουσική στην πορεία προς το Πάσχα.

H ιδιαιτερότητα του χώρου και οι τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την προσέλευση μεγάλου αριθμού θεατών, όπως θα επιθυμούσαμε. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων η συναυλία έχει γίνει ήδη sold out!

 

 

sinaulia

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone