Τη ΜΕΑ και το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε ο Στέλιος Πέτσας

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας, επισκεφτήκαμε χθες τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων

Αλεξανδρούπολης.

Ο Υπουργός ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της μονάδας.

Είχα την ευκαιρία μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΙΑΑΜΑΘ και Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη να συζητήσουμε για αυτό το ολοκληρωμένο έργο μεγάλης περιβαλλοντικής σημασίας.

Ενημέρωσα επίσης, τον Υπουργό για τις σχεδιαζόμενες ενέργειες που αφορούν στην ενημέρωση και εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς δικός μας στόχος είναι να κάνουμε την Αλεξανδρούπολη πρότυπο και στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Επίσης, κατά τη σύντομη παραμονή του Υπουργού στην Αλεξανδρούπολη επισκεφτήκαμε τον χώρο του αεροδρομίου όπου βρίσκεται η δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμων και πλέον ο Διεθνής Αερολιμένας ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ θα μπορεί να εξυπηρετεί και διεθνείς πτήσεις, καθώς και το εργοτάξιο κατασκευής της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού, όπου επιθεώρησε την πορεία των εργασιών.

Με χαρά διαπιστώνουμε ότι το ενδιαφέρον για την Αλεξανδρούπολη και τους ανθρώπους της παραμένει διαρκές και αμείωτο»! ανέφερε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης.

 

petsas 1

 

petsas 2

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone