Προσλήψεις διδακτικού προσωπικού στην Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

Η Σχολή Αστυφυλάκων/Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου προκηρύσσει την πρόσληψη

με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών τους, και καλούν αυτούς/-ες που επιθυμούν να διδάξουν κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2017 – 2018 όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Υποβολή και Έλεγχος Δικαιολογητικών

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 14:00’ ώρα της Τετάρτης 20ης Σεπτεμβρίου 2017, προσωπικά από τους υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά στην ανωτέρω διεύθυνση. Μετά την 14:00’ ώρα της Τετάρτης 20ης Σεπτεμβρίου 2017 ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις.

Επικοινωνία – Πληροφορίες

Υποδείγματα εντύπων (αιτήσεων κ.λ.π.) προς χρήση υποψηφίων στο τέλος της παρούσας προκήρυξης. Λοιπές πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου /Γραφείο Σπουδών και Δημ. Σχέσεων στο τηλέφωνο 2553026681-82-83-84 (ταχυδρομική διεύθυνση : Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου 1ο χιλ. επαρχ. οδού Διδ/χου-Μεταξάδων τ.κ. 68300 Διδυμότειχο (Αρμόδιος : Υπαστυνόμος Β’ ΑΘΑΝΑΣΟΓΛΟΥ Σαβ. Μιχαήλ.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone