Σταύρος Μαυρίδης: Wellness & Lifestyle Director της EFZIN που διαχειρίζεται το EFZIN Alexander Spa

Ο Σταύρος Μαυρίδης με καταγωγή από τον Έβρο είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας στην Ελλάδα και κάτοχος

πτυχίου Φυσικοθεραπείας στην Αγγλία. Είναι βασικό στέλεχος στην ελληνική βιομηχανία των spa εδώ και 15 χρόνια. Έχει εργαστεί για μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει στο άνοιγμα μεγάλων κέντρων ευεξίας και spa. Έχει συμμετάσχει στην πρώτη έρευνα για την ελληνική βιομηχανία των spa και είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Διευθυντών Spa στην Ελλάδα. To Thea Magazine και ο Ηλίας Αραβίδης τον συνάντησαν στο EFZIN Spa του Hotel Alexander και συνομίλησαν μαζί του.

Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ευεξίας EFZIN πρωτοστατεί στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος. κ. Μαυρίδη, ως Wellbeing Director της εταιρίας, θα μπορούσατε να μας περιγράψετε την φιλοσοφία της EFZIN;


Η βασική φιλοσοφία της EFZIN είναι η παροχή ενός νέου τρόπου ζωής με ευτυχία, όπως αυτή την αντιλαμβάνεται ο καθένας, μέσω των υπηρεσιών μας που τα αποτελέσματά τους βασίζονται σε αποδεδειγμένα επιστημονικά στοιχεία με στόχο μια πιο υγιεινή ζωή. Εστιάζουμε στην ισότητα, την αρμονία, την καινοτομία, την φροντίδα, την αισιοδοξία και την κοινή λογική.

efzin1
Ως συνεργάτης του Alexander Beach Hotel & Spa και διαχειριστής του EFZIN Alexander Spa, τι πιστεύετε πως είναι αυτό που κάνει τις παροχές του ελκυστικές στους πελάτες του;
Το προσωπικό, οι συνεργάτες μας όπως τους αποκαλούμε. Είναι αυτοί που παρέχουν τις υπηρεσίες μας, ασχέτως τιμής και μέσω αυτών προάγουμε το EFZIN και την φιλοσοφία μας. Οι τιμές μας είναι πολύ καλά μελετημένες και απόλυτα ελκυστικές. Όσο για τις εγκαταστάσεις μας τις φροντίζουν οι συνεργάτες μας να είναι σε υψηλό επίπεδο.

 

Πολύ μεγάλη σημασία έχει το γεγονός πως στο EFZIΝ Alexander Spa χρησιμοποιούνται μόνο επιλεγμένα προϊόντα παροχής υπηρεσιών και θεραπειών Ευεξίας και Σπα. Είναι η APIVITA ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα;
Με την Apivita μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και φιλοσοφία. Τα προϊόντα της είναι φυσικά, ολιστικά και αποτελεσματικά. Οδηγούν σε έναν άλλο τρόπο ζωής με υγεία και ευζωία. Ότι αντιπροσωπεύει η EFZIN. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν να ζήσουν την εμπειρία.


Σε μια περίοδο όπως η σημερινή πόσο προσιτή μπορεί να είναι μία συνεδρία περιποίησης για κάποιον που δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να ικανοποιήσει τις βιοτικές του ανάγκες; Μήπως είναι μία πολυτέλεια για τον απλό, καθημερινό άνθρωπο;
Η ευζωία και η υγεία μας δεν είναι πολυτέλεια σήμερα. Είναι ανάγκη. Οι ασθένειες του αιώνα μας και τις κρίσης αντιμετωπίζονται μόνο εφόσον αλλάξουμε τρόπο ζωής. Η χρήση της πισίνας, της σάουνας, του χαμάμ ακόμα και του γυμναστηρίου σε συνδυασμό με μασάζ η όποια άλλη θεραπεία, δημιουργούν μια ολιστική προσέγγιση μέσω της οποίας επιστημονικά τεκμηριωμένα αντιμετωπίζονται όλες οι σύγχρονες ασθένειες βάση προγράμματος και επανάληψης. Συνοδευόμενα βέβαια όλα τα παραπάνω με μια ισορροπημένη διατροφή και καλή ζωή. Έχουμε δημιουργήσει πακέτα και ειδικές προσφορές για όλους. Πιστεύουμε στο inclusive μοντέλο και όχι στο exclusive.


Τελειώνοντας, υπάρχει στον μελλοντικό σας σχεδιασμό η ενίσχυση και ο εμπλουτισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών του EFZIN Alexander Spa;
Σχεδιάζουμε ένα νέο μοντέλο συνδρομών στηριζόμενο σε διεθνείς πρακτικές καθώς και μελετάμε με τη διοίκηση του ξενοδοχείου την επέκταση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου τουρίστα και των συμπολιτών μας και σκοπό την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος.

 

Η ομάδα

Βάσω Ταραντούλη

Η Βάσω γεννήθηκε στη Γερμανία και τελείωσε το ελληνικό και γερμανικό σχολείο. Φοίτησε στο ΤΕΙ τουριστικών επιχειρήσεων Ηρακλείου Κρήτης. Τότε διαπίστωσε την αγάπη και την επιθυμία της να εργαστεί σε ένα χώρο όπου η επικοινωνία και η εξυπηρέτηση των ανθρώπων θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Άσκησε το ελεύθερο επάγγελμα και εμπλούτισε τις δεξιότητες της στην επικοινωνία, την εξυπηρέτηση πελατών και στις πωλήσεις. Το 2014 ανέλαβε τον συντονισμό και την οργάνωση του spa στο Αlexander beach and spa hotel Αλεξανδρούπολης, στο οποίο βρίσκεται έως σήμερα απολαμβάνοντας να προσφέρει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου την καλύτερη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του EFZIN alexander spa.

vaso

Ελίνα Λιούση

Η Ελίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εξέλιξε τις γνώσεις της στον τομέα της ονυχοπλαστικής. Εκπλήρωσε εξάμηνη πρακτική άσκηση σε γνωστό κέντρο αδυνατίσματος και αισθητικής στην Αλεξανδρούπολη. Από το 2017 έως και σήμερα εργάζεται ως αισθητικός στο EFZIN ALEXANDER SPA και αισθάνεται πολύ τυχερή που της δίνεται η ευκαιρία να ασκήσει το επάγγελμα της σε έναν χώρο που προωθεί την ομορφιά, τη φροντίδα και την ευεξία.

elina

Μαρία Κύρου

Η Μαρία από το 2004 κάνει άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος στο χώρο της προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας με παράλληλες εφαρμογές τεχνικών μάλαξης για χαλάρωση και ευεξία.
Από το 2011 έως το 2016 εργάστηκε κατά την τουριστική περίοδο σε spa ξενοδοχείων 5 αστέρων, αποκομίζοντας εμπειρία με εφαρμογές σε πρωτόκολλα, σε μια γκάμα τεχνικών και μεθόδων από τις πιο γνωστές σχόλες μάλαξης. Από το 2016 εργάζεται στο spa του Alexander beach hotel και από τον Μάρτιο του 2018 είναι μέλος της ομάδας του EFZIN
Alexander spa με σκοπό την ανάπτυξη των δεξιοτήτων της προς όφελος των πελατών του spa.

kirou

EFZIN Alexander Spa
Alexander Beach Hotel & Spa
20 χλμ Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής
Tηλ.: (+30) 25515 53010
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.ef-zin.com

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone