Nail’s Box: O απόλυτος beauty προορισμός της Αλεξανδρούπολης!

Από την Βανέσα Ζυγερίδου

Το πρότυπο κέντρο εξειδικευμένης αισθητικής, «Nail’s Box» υπόσχεται να σας ταξιδέψει στον κόσμο της ομορφιάς και της

απόλυτης χαλάρωσης. Παρέχει πολλαπλές επιλογές υψηλού επιπέδου με απώτερο στόχο να αναδεικνύεται η ομορφιά σας. Η Γιώτα Κορδώνια, η ιδιοκτήτρια του χώρου, δεν αρκείται στις βασικές υπηρεσίες που παρέχει ένα κοινό κέντρο αισθητικής. Αναζητά συνεχώς την εξέλιξη και το αποδεικνύει.  Πριν λίγες μέρες  εγκαινίασε στο χώρο μια νέα υπηρεσία, το τελευταίας γενιάς solarium «Ultrasun». Το συγκεκριμένο solarium έχει μηδενική βλαβερή ακτινοβολία σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Υγείας. Είναι ιδανικά κατασκευασμένο προκειμένου να εξασφαλίζει στο δέρμα λαμπερή και υγιή όψη, χωρίς το φόβο του μελανώματος, του καρκίνου του δέρματος και της αίσθησης του καψίματος. Είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα solarium που υπάρχουν, καθώς και το πιο καινούριο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Tην Παρασκευή 8 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 20:00, το Nail’s Box θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση πλήρους ενημέρωσης για το νέο solarium. Σε αυτό οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν δωρεάν. Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Ultrasun, Νίκος Μαρινάκης, της κορυφαίας εταιρείας στην Ευρώπη με μηχανήματα solarium και collagen, θα βρεθεί και ο ίδιος στον χώρο αισθητικής της κας Γιώτας Κορδώνια και μαζί θα υποδεχτούν και θα ενημερώσουν το κοινό της Αλεξανδρούπολης.

nailboxa

Κα Κορδώνια, ποιοι είναι οι λόγοι που επιλέξατε να ασχοληθείτε με το χώρο της αισθητικής;

Στο χώρο της αισθητικής μπορεί κανείς να ξετυλίξει τη δημιουργικότητά του, καθώς ασχολείται με ένα επάγγελμα που σχετίζεται με την ομορφιά και την καλαισθησία. Προσωπικά, αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση, όταν καταφέρνω μέσα από τη δουλειά μου να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται όμορφα και αισιόδοξα. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα σημαντικό στοιχείο που χρειάζεται να συνοδεύει τον καθένα. Επιπλέον,  αυτό που διαπιστώνω από την αρχή της ενασχόλησής μου με το χώρο είναι ότι με «γεμίζει» η καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους. Μου αρέσει να ζητούν τη γνώμη μου και στη συνέχεια να βρίσκω λύση στους προβληματισμούς τους. Ουσιαστικά, αυτή η επαφή ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της κοινωνικότητας που με χαρακτηρίζει.

nailboxb

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφασίσατε να οδηγηθείτε στην αγορά του νέου solarium «Ultrasun» που είναι τελευταίας τεχνολογίας με μηδενική ακτινοβολία σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Υγείας. Αν δεν κάνω λάθος, βρίσκεται στο χώρο σας τις τελευταίες μέρες και είναι το πιο καινούριο στην πόλη. Τι σας ώθησε σε αυτή την επιλογή; Ποια είναι η διαφορά του με τα υπόλοιπα;

Η επιλογή μου έγινε κατόπιν προσεκτικής έρευνας και σύγκρισης πληθώρας προϊόντων. Επέλεξα, μεταξύ πολλών άλλων εταιρειών, την εταιρεία Ultrasun, καθώς είναι αυτή που προσφέρει το πιο εξελιγμένο μηχάνημα στο χώρο του solarium. Τα επιπρόσθετα τεχνολογικά του εξαρτήματα, όπως το Top cooler, Bluetooth, usb, οθόνη αφής, συμβάλλουν σημαντικά στην αποδοτικότητα της εργασίας μου. Όμως, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, το οποίο ήταν καθοριστικό της επιλογής μου είναι το γεγονός ότι είναι η μοναδική εταιρεία που μου δίνει πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Υγείας για απόλυτα ασφαλές μαύρισμα.

nailboxc

Πόσο συχνά μπορεί κανείς να κάνει χρήση του solarium Ultrasun; Ελλοχεύουν κίνδυνοι;

Τα αποτελέσματα είναι ευδιάκριτα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλλει, ανάλογα με το τυπό- χρώμα δέρματος, καθώς και με το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμεί να δώσει ο καθένας στην επιδερμίδα του. Η χρήση του solarium Ultrasun δεν ελλοχεύει κινδύνους, διότι, όπως προανέφερα, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένες λάμπες. Βέβαια, αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι απαιτείται η σωστή χρήση και φυσικά χρειάζεται να αποφεύγεται κάθε κατάχρηση.

nailboxd

Μετά από την παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων και ειδικής εκπαίδευσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, βρήκατε και στην τοποθέτηση βλεφαρίδων. Ποια είναι η διαδικασία; Από τι υλικό είναι φτιαγμένες οι βλεφαρίδες extension;

Η όλη διαδικασία απαιτεί στο σύνολό της περίπου δύο ώρες. Οι ενδιαφερόμενες, λοιπόν, είναι απαραίτητο να βρουν μια μέρα που να διαθέτουν αυτό το χρόνο. Αφού κλείσουν ένα ραντεβού, έρχονται στο Nail’s Box και συζητάμε από κοντά το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς και τι τύπος ή τι μέγεθος βλεφαρίδας ταιριάζει στο σχήμα του ματιού τους. Η τοποθέτηση βλεφαρίδων δεν είναι δυσάρεστη και επίπονη διαδικασία. Αφού ολοκληρωθεί η τοποθέτηση, δίνεται μια ειδική χτένα βλεφαρίδων.

Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες οι βλεφαρίδες είναι το μετάξι. Ως υλικό έχει το πλεονέκτημα να μη βαραίνει και να μην κουράζει τα μάτια, ενώ παράλληλα μπορούμε να το δουλέψουμε έτσι, ώστε να δώσουμε τη επιθυμητή καμπυλότητα και πάχος στις βλεφαρίδες για ένα ωραίο βλέμμα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ένα εντυπωσιακό και παράλληλα φυσικό αποτέλεσμα.

nailboxe

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η περιποίηση των άκρων; Εκτός από το γυναικείο κοινό ισχύει ότι και η συμμετοχή των αντρών είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια;

Η περιποίηση των άκρων (μανικιούρ- πεντικιούρ) περιλαμβάνει το σωστό τεχνικά και αισθητικά σχηματισμό των νυχιών, την απομάκρυνση των επωνυχίων, όπως επίσης τη βαφή, είτε με απλά, είτε με ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών. Από τις πιο αγαπημένες τεχνικές είναι τα τεχνικά νύχια (ακρυλικά ή τζελ) με τα οποία μπορούμε να δώσουμε το μήκος και το σχήμα που θέλουμε ακόμα και στα πιο κοντά νυχάκια.

Η αλήθεια είναι ότι η συνήθεια της περιποίησης των άκρων  έχει πλέον αρχίσει να αφορά και τον αντρικό πληθυσμό. Η καλή αισθητική όψη τον άκρων δεν είναι ζητούμενο πλέον μόνο των γυναικών. Όλο και περισσότεροι άντρες απευθύνονται στους ειδικούς, καθώς δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς αλλά και υγιεινής.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone