Μάνος Βουτσάς: Δεν διεκδικούμε τον Δήμο, θα τον κερδίσουμε!

Γεννήθηκα στην Αλεξανδρούπολη το 1959, είμαι απόφοιτος της Ανωτέρας Δημόσιας Σχολής του Εμπορικού Ναυτικού και

μεγάλωσα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης αφού η οικογένειά μου διατηρούσε το περίπτερο στη συμβολή των οδών 14ης Μαΐου και Βενιζέλου. Είμαι παντρεμένος με συμπολίτισσά μας και έχουμε δύο κόρες.

Εργάστηκα ως Υποπλοίαρχος στο Εμπορικό Ναυτικό και ως τραπεζικός υπάλληλος στην Αγροτική Τράπεζα και στην Τράπεζα Πειραιώς. Διετέλεσα διευθυντής από το 2006-2012,  στα υποκαταστήματα Μεταξάδων, Τυχερού και Σουφλίου της Αγροτικής και από το 2012 – 2016,  στα υποκαταστήματα Φερών, Σουφλίου και Τυχερού της Τράπεζας Πειραιώς. Το 2016 αποχώρησα με εθελουσία έξοδο και είμαι στη διαδικασία συνταξιοδότησης.

Ήμουν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας και εκλέκτορας στην ΟΤΟΕ. Επίσης ήμουν μέλος και εκλέκτορας στο Εργατικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης ως εκπρόσωπος της ΑΤΕbank.

Υπήρξα DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός (disco Τοξότης και Tiffany’s , Δίαυλος Έβρου, Μελωδία και ΘΡΑΚΗ FM 100).

 

Εμμανουήλ Γεωργίου Βουτσάς
τ. Δ/ντής Αγροτικής Τράπεζας / Τράπεζας Πειραιώς
κιν. 6978113601, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., f/b manos voutsas

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone