Χρήστος Κεραμάρης - To ανερχόμενο αστέρι από την Αλεξανδρούπολη

Από την Μαρίνα Κωστοπούλου

Ο Χρήστος Κεραμάρης από την Αλεξανδρούπολη, μας συστήθηκε μέσα από το μουσικό show Rising Star

και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, κριτές και κοινό. Αποτελεί ακόμη μια περίπτωση ενός νέου παιδιού με ταλέντο και όνειρα που, εν μέσω κρίσης, δε διστάζει να τα κυνηγήσει και να παλέψει για αυτά.

Ερμήνευσε το «Use Somebody» και όχι μόνο κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο του «Rising Star» αλλά συγκέντρωσε και το ποσοστό του 93%.

Με αφορμή αυτή την εμφάνισή του λοιπόν, ο Χρήστος Κεραμάρης – λιτός και ουσιαστικός – μίλησε στο ΤΗΕΑ magazine για τo “Rising Star” και όχι μόνο.

 

Χρήστο, θα ήθελες να μας πεις κάποια πράγματα για σένα ώστε να σε γνωρίσουμε καλύτερα;

Είμαι 30 ετών, κατάγομαι και ζω στην Αλεξανδρούπολη. Η σχέση μου με τη μουσική ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και πλέον είναι επαγγελματική. Εμφανίζομαι σε διάφορα μαγαζιά σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και άλλες πόλεις.

 

 

Είσαι αυτοδίδακτος ή έκανες σπουδές πάνω στη μουσική;

Όχι δεν έχω κάνει κάποιες σπουδές στη μουσική. Είμαι καθαρά αυτοδίδακτος.

 

Οπότε αυτό που είδαμε πάνω στη σκηνή του “Rising Star” ήταν πηγαίο, ακατέργαστο ταλέντο. Τραγουδάς, παίζεις κιθάρα. Θέλω να σε ρωτήσω εάν γράφεις και δικά σου τραγούδια; Είσαι δηλαδή ένας ολοκληρωμένος τραγουδοποιός;

Ακριβώς. Δεν περιορίζομαι μόνο στο τραγούδι, γράφω και στίχους με την προσδοκία κάποια στιγμή να κυκλοφορήσω τα δικά μου κομμάτια.

 

Η απόφαση για τη συμμετοχή σου στο συγκεκριμένο σόου πώς προέκυψε;

Δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα. Ήταν απόφαση της στιγμής που προέκυψε εντελώς τυχαία. Λιγάκι σαν παιχνίδι και πλάκα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν έχω φιλοδοξίες και δεν επιθυμώ το καλύτερο για μένα. Στόχος μου είναι να φτάσω πολύ ψηλά.

 

Τι θα ήθελες να πεις σε όλα τα νέα παιδιά που προέρχονται από μια μικρή επαρχιακή πόλη και κυνηγούν τα όνειρά τους, είτε αυτά είναι μουσικά, είτε όχι.

Θα τους έλεγα να αγωνίζονται και να παλεύουν. Να μην τα παρατάνε και να μην απογοητεύονται. Σίγουρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα όταν μένεις στην περιφέρεια, αλλά σήμερα με τη βοήθεια του διαδικτύου τα πάντα είναι εφικτά αρκεί να το θέλεις πολύ και να πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου.

Δείτε το Χρήστο στο "Rising Star"

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone