LaserMed Αλεξανδρούπολης: Υπηρεσίες αφιερωμένες στη γοητεία σας!

Από την Βανέσα Ζυγερίδου / Φωτογραφία: Δήμος Μπαμπλής

Ένας σύγχρονος, άνετος και όμορφος χώρος δημιουργήθηκε πρόσφατα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Το προσωπικό του LaserMed χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη διακριτικότητα και φιλικότητα και προσφέρει υπηρεσίες Laser αποτρίχωσης, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής. Παράλληλα, με τον Πλαστικό Χειρουργό θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε το πρόβλημά σας, να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που σας παρέχονται και να επιλέξετε τη θεραπεία που αρμόζει στις ανάγκες σας.

Ο Ευάγγελος Λάμπρος είναι Πλαστικός Χειρουργός και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Εκπαιδεύτηκε ως εργαζόμενος επί σειρά ετών σε Κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής και Ιατρικών εφαρμογών Laser μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Γερμανίας και της Αγγλίας, καθώς και στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (Master) με θέμα «Κλινική και Χειρουργική Ανατομία» στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει παρουσιάσει πλήθος εργασιών σε ιατρικά συνέδρια και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε διεθνή ιατρικά περιοδικά. Ασχολείται με όλο το φάσμα της Πλαστικής Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, εφαρμόζοντας τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις και τεχνικές.

lasermed6

 

Μπορεί να πραγματοποιηθεί, κ. Λάμπρο, Laser σε μαυρισμένο δέρμα κατά την περίοδο του καλοκαιριού; Πόσες επαναλήψεις χρειάζονται προκειμένου να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Μπορεί! Με το Soprano Ice Laser, το οποίο διατίθεται στο ιατρείο, μπορεί να γίνει αποτρίχωση με απόλυτη ασφάλεια και κατά την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς είναι κατάλληλο ακόμη και για σκουρόχρωμες ή μαυρισμένες επιδερμίδες. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται η πιθανότητα εμφάνισης ήπιων εγκαυμάτων, όπως μπορεί να συμβεί με άλλους τύπους laser.  Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα ποικίλει ανάλογα με την πυκνότητα και το πάχος των τριχών, το χρώμα του δέρματος και την περιοχή του σώματος.

 lasermed2

 

Προτείνονται οι ενέσιμες θεραπείες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή θα πρέπει να αποφεύγονται;

Όλες οι ενέσιμες θεραπείες μπορούν ασφαλώς να γίνουν και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Βέβαια, θα πρέπει να μην εκτεθούμε σε έντονη ηλιοφάνεια την ίδια ημέρα μετά τη θεραπεία.

Εκτός από τη διαδικασία του χειρουργείου κ. Λάμπρο, υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι για τη διόρθωση της μύτης ή του οβάλ του προσώπου που να προσφέρουν ορατά και ικανοποιητικά αποτελέσματα;

Βεβαίως! Το υαλουρονικό οξύ μας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, αφού με την έγχυση κατάλληλων ποσοτήτων, στα σωστά σημεία, μπορούμε να διαμορφώσουμε το περίγραμμα του προσώπου ή να διορθώσουμε τον ύβο (καμπούρα) της μύτης και να προσδώσουμε μια ήπια ανόρθωση στο tip (κορυφή) της. Είναι λοιπόν μία, προσωρινή έστω, εναλλακτική λύση στο χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου και στη ρινοπλαστική.

lasermed5

 

Τι ακριβώς είναι η Πλαστική Χειρουργική;

Η Πλαστική Χειρουργική είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα χειρουργική ειδικότητα. Ξεκίνησε με την ενασχόληση των ιατρών με τη φροντίδα των τραυμάτων και των εγκαυμάτων, με αναφορές ήδη από την Ομηρική εποχή και εξελίχθηκε αλματωδώς, όπως είναι φυσικό, μέσα από τις πολεμικές συρράξεις, για την αποκατάσταση των τραυματιών. Η γκάμα όμως της Πλαστικής Χειρουργικής δεν σταματά στην αποκατάσταση τραυμάτων και εγκαυμάτων. Εκτείνεται από τις ενέσιμες αισθητικές θεραπείες ως τις συγγενείς ανωμαλίες του χεριού (πχ πολυδακτυλία, συνδακτυλία), από τα καλοήθη μορφώματα του δέρματος ως την αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή, από τις αγγειακές ανωμαλίες (αγγειακές δυσπλασίες, αιμαγγειώματα) ως τις χρόνιες παθήσεις του χεριού, από τους κακοήθεις όγκους του δέρματος και των μαλακών μορίων ως τις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και στο σώμα και από τη μικροχειρουργική περιφερικών νεύρων και αγγείων ως τους διάφορους τύπους laser.

lasermed3

 

 • Αρκαδιουπόλεως 18 & Λεωφόρος Δημοκρατίας, Αλεξανδρούπολη
 • 2551 028580
 • Facebook
 • Instagram

Links

          

Main Office

 • Main Office

   

 • Email

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 • Phone