Γιαννούδη Μαρίνα: Ένα Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής στην Αλεξανδρούπολη

Το Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής προσώπου και σώματος της Γιαννούδη Μαρίνα, Πτυχιούχος Αισθητικός Τ.Ε.Ι. Αθηνών,

μέσα από τα 20 χρόνια λειτουργίας του (1997-2017), αξιοποιεί την εμπειρία του, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες με τεχνολογία αιχμής συνδυάζοντας την παραδοσιακή αισθητική.

Στην επιτυχημένη αυτή πορεία ζωής κτίσαμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με εξατομικευμένη επιστημονική προσέγγιση και αποδεδειγμένα θετικά αποτελέσματα.

Ανανεώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και επενδύοντας σε σύγχρονη τεχνολογία, παρέχουμε θεραπείες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περίπτωσης με μεγίστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Γνώμονας μας είναι ουσιαστικά η βελτίωση της ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ του ανθρώπου σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, μέσα από ένα άριστο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Οι θεραπείες προσώπου στο Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής σταματούν την φθορά και χαρίζουν στο πρόσωπο τη λάμψη που του αξίζει με ειδική περιποίηση για:
    Εξάλειψη ρυτίδων, κουρασμένης και γερασμένης όψης.
    Βελτίωση του οβάλ του προσώπου και σφριγηλότητας.
    Ενεργοποίηση του κολλαγόνου, του συστατικού που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της νεότητας.
    Αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, κηλίδων και ακμής.

    Ημιμόνιμο & Νυφικό μακιγιάζ
    Μανικιούρ - Πεντικιούρ
    Μόνιμο γύρισμα βλεφαρίδων

Σχετικές θεραπείες:
   Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
   Μη επεμβατικά laser ipl
   Ραδιοσυχνότητες
   Υπέρηχοι
   Δερμοαπόξεση

Ελέγχοντας τους παράγοντες που προκαλούν την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ είναι δυνατό να την περιορίσουμε. Ωστόσο σε πολλές γυναίκες το πρόβλημα της κυτταρίτιδας επιμένει, ακόμα και αν χάσουν βάρος και κάνουν συστηματική γυμναστική. Εάν ανήκετε και εσείς σ’αυτήν την κατηγορία, το Κέντρο μας μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από την κυτταρίτιδα με απόλυτα ασφαλή τρόπο.
Στο Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Γιαννούδη Μαρίνα εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας:
    Μεσοθεραπεία (ενέσιμη ή μη) για σύσφιξη ή τοπική λιποδιάλυση
    Ραδιοσυχνότητες
    Υπέρηχοι
    Θαλασσοθεραπεια
    Κρυοθεραπεία
    Υπέρυθρη ενδοδερμική μάλαξη
Σε συνδυασμό πάντα με το χειρονακτικό λεμφικό μασάζ στο οποίο πιστεύουμε και εφαρμόζουμε εδώ και 20 χρόνια με μόνιμα αποτελέσματα.

Μόνιμη αποτρίχωση
Πρωτοποριακό σύστημα παλμικού φωτός για μόνιμες θεραπείες τριχοφυΐας στο σώμα και το πρόσωπο. Απόλυτα ασφαλής μέθοδος καθώς η δράση του είναι τοπική στο θύλακα της τρίχας με πιστοποιημένες μελέτες από επιστημονικό εργαστήριο νοσοκομείου της Γαλλίας.

Αθανασίου Διάκου 7  Ι  Αλεξανδρούπολη Ι Τηλ.: 25510 80817 Ι facebook

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone