Μαρία Πετροπούλου - Ορθοπεδικά, αθλητιατρικά και είδη θηλασμού υψηλών προδιαγραφών

Η Μαρία Πετροπούλου, ιδιοκτήτρια του καταστήματος Ορθοπεδικών – Ιατρικών ειδών και ειδών Θηλασμού

επί της οδού Ανατ. Θράκης δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και του θηλασμού. Απώτερος σκοπός της αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Συγκεκριμένα, έγινε παρουσίαση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλα για το χώρο της νοσηλείας και περίθαλψης. Η κα Πετροπούλου ασχολείται ενεργά με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους προσφέροντάς τους τα απαραίτητα ορθοπεδικά και αθλητιατρικά είδη.

 

petrop1

petrop2

petrop3

 

petrop4

petrop5

petrop6

petrop7

 

Κατά γενική ομολογία, κατά τη διάρκεια αναμονής του ερχομού ενός βρέφους, οι περισσότερες γυναίκες αγχώνονται και αισθάνονται ανασφάλεια, διότι δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν, ιδίως όταν γίνονται για πρώτη φορά μητέρες.
Η κα Πετροπούλου δίνει λύση στις ανησυχίες τους με μια κίνηση ΜΑΤ κάνοντας Μαθήματα Ανώδυνου Τοκετού, τα οποία πραγματοποιούνται από εξειδικευμένη μαία.
Τα μαθήματα συμβάλλουν στη σωστή προετοιμασία της γυναίκας για τον τοκετό, καθώς και την κατάρριψη του άγχους και του φόβου τους.

Δωρεάν σεμινάρια για τον θηλασμό και τον τοκετό από τη Διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας και Θηλασμού IBCLC.

petrop9

petrop8

 

Ως μοναδική αντιπρόσωπος ενοικίασης του επαγγελματικού νοσοκομειακού θηλάστρου στον Έβρο και τη Ροδόπη, διαθέτει στο κατάστημά της εξαιρετικά είδη περιποίησης και φροντίδας του βρέφους και της μητέρας.

 

petrop10

petrop11

petrop12

 

Ορθοπεδικά - Ιατρικά είδη και είδη θηλασμού:
Πετροπούλου Μαρία
Αν.Θράκης 66 (Δίπλα στο ΙΚΑ) Αλεξανδρούπολη / 2551082818

Photography:
Τόνυ Μαργαρίτης

Models:
Μαρίνα Θεοδωρίδου, Κώστας Νένογλου, Τούλα Τερζή, Νόνα Φιλιππίδου, Μαρία Χρήστου

Make up:
Andri’s Secret

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone