×

Προειδοποίσηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/theamaga/public_html/images/tzanavaris
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/tzanavaris


38 χρόνια εδώ το ψωμί είναι αγάπη και εμπειρία

Από την Βανέσα Ζυγερίδου

Το 1981 άναψαν για πρώτη φορά οι φούρνοι στο αρτοποιείο «Τζαναβάρης». Η διαδρομή αυτή ξεκίνησε πριν από αρκετά

χρόνια, συνεχίζεται και είναι πολλά υποσχόμενη. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και γλυκών με πρώτη και δεύτερη γενιά σε αρμονική συνεργασία.

Τα αδέρφια Παναγιώτης και Πασχάλης Τζαναβάρης μυήθηκαν στα μυστικά της τέχνης της αρτοποιίας, όμως δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Οι ίδιοι αλλά και το έμπειρο προσωπικό παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια για το αντικείμενό τους. Δεν αρκούνται στα δεδομένα ενός απλού αρτοποιείου. Εξάλλου, με το πέρασμα των χρόνων έχουν αποδείξει ότι η ποικιλία γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι τα προϊόντα που δημιουργούν καθημερινά είναι υψηλής διατροφικής αξίας.

Η επιχείρηση παρασκευάζει με παραδοσιακό τρόπο εδέσματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες. Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε, ανάμεσα σε πολλά, το ψωμί της αρεσκείας σας. Το Βιεννέζικο είναι μια νέα συνταγή και προτείνεται για όσους αγαπούν τη σίκαλη και την υπόξινη γεύση του προζυμιού. Μάλιστα, το αρτοποιείο Τζαναβάρης έχει το δικά του ψωμάκια του τοστ, τα οποία αξίζει να δοκιμάσετε.

 Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα κέικ, τραγανά κριτσίνια, μπάρες, βουτήματα, τσουρέκια κ.α.

Οι ιδιοκτήτες υποστηρίζουν, ότι επιλέγουν να δουλεύουν συνεχώς με μικρές ποσότητες προκειμένου τα προϊόντα να ανανεώνονται συνεχώς στα ράφια με στόχο να είναι πάντα ζεστά και ολόφρεσκα για τους καταναλωτές.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι, μεταξύ άλλων, προμηθεύουν όλα τα προϊόντα τους στο πρατήριο άρτου, «Μύρισε χωριό».

Βασικοί στόχοι είναι η ποιότητα των προϊόντων, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και η αναβάθμιση των προϊόντων με κριτήριο τις νέες διατροφικές απαιτήσεις.

Ανατολικής Θράκης 12, Αλεξανδρούπολη  /  fb: Αρτοποιείο Τζαναβάρη / τηλ:2551031701

{gallery}tzanavaris{/gallery}

 

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone