Ήρθαν και εντυπωσιάζουν - Εβδομάδες νοστιμιάς στο κρεοπωλείο του Κυριάκου Κόκκινου

Το κρεοπωλείο Κυριάκος Κόκκινος είναι  μια παραδοσιακή επιχείρηση η οποία λειτουργεί πάντα με γνώμονα την αγάπη για το

αντικείμενο και με σεβασμό στο προϊόν και τον πελάτη. Για τον ιδιοκτήτη, Κυριάκο Κόκκινο το καλό και ποιοτικό κρέας αποτελεί έμπνευση.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Κυριάκος Κόκκινος αλλά και το προσωπικό έχουν δείξει πως υπάρχει μια μακροχρόνια παράδοση στη δημιουργία πρωτότυπων προϊόντων αλλά και ιδεών.

Και το αποδεικνύουν για άλλη μια φορά.

Οι εβδομάδες νοστιμιάς ήρθαν για να εντυπωσιάσουν το καταναλωτικό κοινό. Κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος προϊόντος.

Από τη Τρίτη 19/11 μέχρι το Σάββατο 23/11 ξεκινάει η εβδομάδα των ρολών. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ρολά που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Πιο συγκεκριμένα, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε το κρέας της αρεσκείας σας (μοσχάρι, χορινό, κοτόπουλο, αρνί, κιμάς)  αλλά και τη γέμιση με την οποία θέλετε να το συνδυάσετε. Μέσα σε λίγα λεπτά ο υπεύθυνος και το έμπειρο προσωπικό σας το ετοιμάζουν και πλέον μένει μόνο να το βάλετε στο φούρνο και να το απολαύσετε.

 

kokkafrola

Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα έχουν διαφορετικό είδος προϊόντος  και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Όλες οι συνταγές βασίζονται στη γεύση και στο άρωμα. Ιδιότητες που προσδίδουν επιπλέον νοστιμιά σε ένα φρέσκο κρέας. Μια δοκιμή είναι αρκετή για να σας πείσει.

Φυσικά, τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται για το μαρινάρισμα των κρεάτων προέρχονται από μικρούς παραγωγούς στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις τοπικές επιχειρήσεις.

Σε αναμονή, λοιπόν, για τις επόμενες λαχταριστές συνταγές του Κυριάκου Κόκκινου.

 

Π. Κυρίλλου & Τσιμισκή, Αλεξανδρούπολη

25510 23254 & 6944604350

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone