×

Προειδοποίσηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/theamaga/public_html/images/peggidou
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/peggidou


Εργαστήρι Μελέτης Παιδιού: Η σωστή προετοιμασία για την επόμενη μέρα στο σχολείο

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά και όπως γνωρίζουμε, τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι γονείς  εργάζονται ολοένα και

περισσότερο με αποτέλεσμα να αδυνατούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους στην καθημερινή μελέτη.

Το «Εργαστήρι Μελέτης για Παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου – Πεγγίδου Δήμητρα» είναι εδώ για να αναλάβει την υπεύθυνη και συστηματική καθημερινή προετοιμασία των παιδιών σας για την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Το "Εργαστήρι Μελέτης" βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ελλησπόντου 15. Η υπεύθυνη του εργαστηρίου Πεγγίδου Δήμητρα δουλεύει στο Εργαστήρι εδώ και 15 χρόνια και το έχει αναλάβει η ίδια από το 2012.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο και ευχάριστο χώρο ο μαθητής με την καθοδήγηση των έμπειρων Δασκάλων και Καθηγητών, προετοιμάζει και μελετά καθημερινά τα μαθήματα της επόμενης μέρας.

Στόχος τουΕργαστηρίου είναι οι μαθητές να κατανοούν πλήρως τα μαθήματά τους και να κάνουν κτήμα τους τη γνώση, ώστε να έχουν γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Οι αδυναμίες του κάθε μαθητή αποτελούν προτεραιότητα και δουλεύονται με επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό. Μάλιστα, υπάρχουν διασκεδαστικές δραστηριότητες με σκοπό να πραγματοποιούνται συνεχείς επαναλήψεις. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται όλα τα μαθησιακά κενά, αποκτώνται οι βασικές γνώσεις αλλά και τονώνεται η αυτοπεποίθηση του μαθητή.

Τα μαθήματα είναι δίωρα και πραγματοποιούνται από την Δευτέρα έως την Παρασκευή. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα το πρόγραμμα να προσαρμοστεί βάση των δικών σας αναγκών.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή (1-5 παιδιά). Παραδίδονται και ιδιαίτερα μαθήματα είτε για επιπλέον ενίσχυση της καθημερινής μελέτης είτε ως μεμονωμένη υπηρεσία υποστήριξης ενός μαθητή.

Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών από το σχολείο στο "Εργαστήρι Μελέτης". Δίνεται ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια ξεκινάει η προετοιμασία. Έτσι, τα παιδιά αλλά και οι γονείς έχουν την υπόλοιπη μέρα τους ελεύθερη  προκειμένου να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις απογευματινές τους δραστηριότητες χωρίς κανένα άγχος.

Υπεύθυνη: Δήμητρα Πεγγίδου

Ελλησπόντου 15

Τ: 25510 80270  Κ: 6942667156

www.ergastirimeletis.gr

 

{gallery}peggidou{/gallery}

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone