Με «χρώματα» γιόρτασε τα 6 χρόνια της η Λευκή Νύχτα στην Αλεξανδρούπολη! [photos & video]

Από την Βανέσα Ζυγερίδου

Για 6η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «Λευκή Νύχτα 2019» στην Αλεξανδρούπολη.

  Είναι γεγονός  ότι η Λευκή Νύχτα έχει πλέον μετατραπεί σε θεσμό για την πρωτεύουσα του Έβρου. Για άλλη μια φορά  ο επαγγελματικός κόσμος της πόλης, ένωσε τις δυνάμεις του και κατάφερε να δημιουργήσει μια άρτια και εντυπωσιακή  διοργάνωση.

Η τελετή έναρξης έγινε στην Οδό Κύπρου με την συμμετοχή της Στρατιωτικής Μπάντας της 12ης Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ». Μετά την εμφάνιση της στρατιωτικής μπάντας τον λόγο πήραν η Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου, Βίβιαν Κουρμπανιάν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο οποίος καθιέρωσε τη Λευκή Νύχτα στην Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα, μετά την ομιλία του ακολούθησε η βράβευσή του. Στη συνέχεια μίλησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Γκοτσίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς, το αδιαχώρητο επικράτησε στα καταστήματα, στους δρόμους, τους πεζόδρομους της πόλης, όπου οι προσφορές, οι εκπλήξεις και η διασκέδαση κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επίσης, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αφού στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης υπήρχαν 17 σκηνές με live μουσική, αλλά και 10 spots με DJs που θα έδιναν ρυθμό στη νύχτα. Βέβαια, υπήρχαν και παράλληλες εκδηλώσεις για παιδιά, χορευτικά σχήματα, handball και 5Χ5 σε διάφορα σημεία της πόλης.

Σε κάθε περίπτωση η φετινή 6η Λευκή Νύχτα αποτέλεσε μια από τις πιο πετυχημένες διοργανώσεις, στοιχείο που θέτει πολύ υψηλότερα τον πήχη για τις επόμενες που αναμένεται να ακολουθήσουν στο μέλλον.

 

Φωτογραφίες Λεωνίδας Ιωαννίδης

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone