WINLINE - ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: Κουφώματα που… «Εξοικονομούν κατ’ οίκον»!

Ο νέος τρόπος ζωής και το υψηλό ενεργειακό κόστος ψύξης και θέρμανσης επιβάλλουν πλέον τη χρήση κουφωμάτων

με υψηλή τεχνογνωσία και αισθητική. Η εταιρεία "WINLINE- ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ" στην Αλεξανδρούπολη ιδρύθηκε το 2004 από τον πολιτικό μηχανικό, Κεμαλάκη Ευάγγελο και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο αντικείμενο των κουφωμάτων με γνώμονα την πλήρη λειτουργική και αισθητική κάλυψη του χώρου σας προσφέροντας ταυτόχρονα θερμομόνωση, ηχομόνωση και ασφάλεια. Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα υψηλών προδιαγραφών που διακρίνονται για την κατασκευαστική τους αρτιότητα, για το σύγχρονο σχεδιασμό τους αλλά και για την ανθεκτικότητάς τους με στόχο την επίτευξη εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής για το σπίτι και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

kemalakis3

Μάλιστα, εκτός από την Ελλάδα, έχει ολοκληρώσει και πολλά έργα στην Βουλγαρία. Η «Winline» όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με την υψηλή ποιότητα, την άριστη τεχνογνωσία, τον σεβασμό προς τον πελάτη αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Επίσης, το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να εγκαταστήσει θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, καθώς και laminate εσωτερικές πόρτες. Επίσης, εγκαθιστά αυλόπορτες, αυλόγυρους, γκαραζόπορτες και κάγκελα αλουμινίου παραδοσιακά ή inox στο σπίτι ή στο εξοχικό σας. Διαθέτει εμπειρία σε συστήματα αυτοματισμών και σε υβριδικές πέργκολες αλουμινίου.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας προσφέρουν σύγχρονο σχεδιασμό σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικά κορυφαίας ποιότητας για μέγιστη ασφάλεια. Βασικοί στόχοι της είναι η ποιότητα των προϊόντων και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Το εξυπηρετικό προσωπικό, καθώς και ο υπεύθυνος της επιχείρησης, βρίσκονται ανά πάσα στιγμή δίπλα στον πελάτη.  Αφιερώνουν χρόνο για να συζητήσουν του, του προτείνουν διάφορες ιδέες και τελικά του δίνουν τη λύση που ψάχνει.

kemalakis1

 

Γιατί να επιλέξω στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον» την "WINLINE – ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ";

Η εταιρεία "WINLINE – ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ" αναλαμβάνει, παράλληλα, την ένταξή σας στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» με την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τα αλλάξετε και να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα. Εμπιστευτείτε την "WINLINE – ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ"  και τους συνεργάτες της για την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με γνώμονα το συμφέρον σας και την ποιότητα εργασιών και υλικών. Αναβαθμίστε έτσι ενεργειακά το χώρο σας, εξοικονομώντας άμεσα χρήματα και δίνοντας του νέα αξία και αισθητική.

Περιλαμβάνει την αφαίρεση και απομάκρυνση (αποξήλωση) των παλαιών κουφωμάτων και την προμήθεια και τοποθέτηση νέων παραθύρων (υαλοπίνακες) και πορτών εξωτερικού χώρου, με τα εξώφυλλα παραθύρων και πορτών, καθώς και την τοποθέτηση σκιάστρων ως συμπληρωματικές εργασίες (σύστημα κουτί-ρολό, εξώφυλλα, σκίαστρα).

Δεν συμπεριλαμβάνονται: «ανοίγματα» προς εσωτερικούς χώρους του κτηρίου θερμαινόμενους ή μη (π.χ. πόρτα διαμερίσματος).

kemalakis2

Το Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον » σχεδιάστηκε με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας στον οικιακό κτιριακό τομέα και απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα των οποίων η κύρια κατοικία ανήκει σε χαμηλή ενεργειακή κατηγορία.

 Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα, τα οποία έχουν εμπράγματο δικαίωμα σε επιλέξιμη κατοικία.

Η επιχορήγηση του προγράμματος θα δοθεί με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια του φορολογικού έτους 2018 (εκκαθαρισμένες δηλώσεις φορολογίας). 

Επιλέξιμες κατοικίες είναι: η μονοκατοικία, η πολυκατοικία καθώς και το μεμονωμένο διαμέρισμα, όπως αυτά ορίζονται στον Οδηγό Εφαρμογής.

Για να κριθεί μια κατοικία ως επιλέξιμη χρειάζεται να:

χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (Ε1) του προσώπου που τη χρησιμοποιεί, να υφίσταται νόμιμα, να έχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ., και τέλος να μην έχει κριθεί κατεδαφιστέα.

Οι κατηγορίες εργασιών, είναι συγκεκριμένες και αφορούν σε:

 

Ποιοί μπορούν να κάνουν αίτηση στο πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’ οίκων»;

Αίτηση στο πρόγραμμα μπορούν να κάνουν όλοι όσοι έχουν εμπράγματο δικαίωμα επί της κατοικίας – Κυριότητα, Ψιλή Κυριότητα, Επικαρπία.

Επίσης για την περίπτωση αίτησης πολυκατοικίας, την αίτηση αναλαμβάνει ο διαχειριστής.

Ο ωφελούμενος στο πρόγραμμα μπορεί να κάνει μόνο μία αίτηση με το ΑΦΜ του.

 

Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 373 / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ / 25510 34408 / WINLINE.GR

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone