Και τις Απόκριες το καλό ταξίδι έχει όνομα Κίκων Tours

Και φέτος τις Απόκριες ετοιμάζουμε βαλίτσα για να ταξιδέψουμε και να ανακαλύψουμε νέα μέρη σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Το ταξιδιωτικό γραφείο Κίκων Tours επιλέγει για εσάς πολλούς και ιδιαίτερους προορισμούς για ολιγοήμερες αποδράσεις που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.  Ανάμεσα σε πολλές εκδρομές, διαλέξτε αυτή που επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

 • Αποκριά στο χιονοδρομικό του Μπάνσκο // 29 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου

kikon apokriesg

 

 • Φιλιππούπολη – Σόφια - Χιονοδρομικό Μπόροβετς // 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου & 29 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου

kikon apokriesf

 

 • Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος – Πριγκηπόννησα // 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου

kikon apokriesd

 

 • Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος // 29 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου

kikon apokriese

 

 • «Γενίτσαροι και Μπούλες» Καρναβάλι Νάουσας // 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου

kikon apokriesb

 

 • «Γενίτσαροι και Μπούλες» Καρναβάλι Νάουσας // 29 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου

kikon apokriesc

 

 • Αποκριά στο χιονοδρομικό του Παμπόροβο // 29 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου

kikon apokriesa

 

 • Ρουμανία: Βουκουρέστι – Σινάια – Καρπάθια // 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου

kikon apokriesk

 

 • Σερβία: Βελιγράδι & Βοϊβοντίνα // 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου

kikon apokriesj

 

 • «Θαλασσινό Καρναβάλι» Χαλκίδας & «στοιχειό» στην Άμφισσα // 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου

kikon apokriesh

 

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επισκεφθείτε το Κίκων Tours. Το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει σχετικά με τα πακέτα των εκδρομών αλλά και θα λύσει κάθε απορία σας.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 68, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ: 25510-88270, 25455,25338 ΦΑΞ: 25510-34755

E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙNTERNET SITE: www.kikontours.gr

 

Λίγα λόγια για το Κίκων Tours

Το τουριστικό γραφείο Κίκων Tours ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Αντώνιο Παντίρη και εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη.

Είναι από τα πρώτα τουριστικά γραφεία που λειτούργησαν στην περιοχή και όλα αυτά τα χρόνια έθεσε ως κύριους στόχους τη σωστή εξυπηρέτηση παράλληλα με την τουριστική ενημέρωση των ταξιδιωτών στο νομό Έβρου, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία απόρροια της υψηλής ποιότητας παρεχομένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών.
Είμαστε μια δυναμική και ευέλικτη εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα της διοργάνωσης τόσο οργανωμένων όσο και μεμονωμένων ταξιδίων, έτοιμη να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, προσωπικό, με on line συστήματα για άμεσες απαντήσεις, με άριστους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και πληροφορίες που αφορούν τις υπηρεσίες του ταξιδιωτικού τομέα δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

kikon1
Ειδικευόμαστε στα ταξίδια στις γειτονικές χώρες Αλβανία, FYROM, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία και ειδικά στην Κωνσταντινούπολη,    οργανώνοντας   εβδομαδιαία τριήμερες και τετραήμερες εκδρομές.
Όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύουμε κάθε μέρα, ότι πρώτα απ'όλα μας ενδιαφέρει η ασφάλεια του πελάτη και η πλήρης ταξιδιωτική κάλυψη του.
Στόχος μας, είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συνταξιδιωτών μας.

 

Links

          

Main Office

 • Main Office

   

 • Email

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 • Phone