Βόλτα στην Αλεξανδρούπολη με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας, Αγοράς και Αθλητισμού Στέλιο Βραχιόλογλου, το Πάρκο Χριστουγέννων

θα ανοίξει και φέτος τις πύλες του στις 6 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Ανεξαρτησίας.

Φέτος όμως θα γίνει και κάτι που θα ομορφύνει περισσότερο την Χριστουγεννιάτικη όψη της Αλεξανδρούπολης. Υπάρχει ενδιαφέρον από ιδιώτη,  να βάλει σε κυκλοφορία τουριστικό τρενάκι και είναι κάτι που συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης με θέμα «λήψη απόφασης για την έγκριση κυκλοφορίας τουριστικού τρένου στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, κατά τη διάρκεια των εορτών». 

Το συγκεκριμένο τρενάκι λοιπόν θα κινείται σε μια συγκεκριμένη διαδρομή στο κέντρο της πόλης. Η ταχύτητα του τρένου θα είναι στα 15 χλμ και η απόσταση που θα διανύει θα είναι 25 χλμ. με αφετηρία το Πάρκο των Χριστουγέννων, όπου μετά από την διέλευση του από την Λ. Δημοκρατίας, την 14η Μαίου και την Ι. Καβύρη θα καταλήγει πάλι στο πάρκο των Χριστουγέννων.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone