Η Θράκη αποτελεί την αφετηρία μιας εταιρίας μυημένης στην παράδοση και τη γεύση

Η Εταιρεία LUNCHEON MEAT EVROU S.A ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την παραγωγή αλλαντικών και έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης.

Στο τέλος του 1998 αγοράστηκε κατά 100% από τη βιομηχανία τροφίμων ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ και άρχισε η παραγωγή αλλαντικών.

Η εταιρεία αποτελείται από το εργοστάσιο παραγωγής, από το ιδιόκτητο κέντρο διανομών στην Αθήνα και από τη θυγατρική της εταιρεία διανομών “IFANTIS BULGARIA” κοντά στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.
Η δυναμικότητα του εργοστασίου είναι 60 τόνοι αλλαντικών ημερησίως σε μία βάρδια, και απασχολεί 165 εργαζομένους σε όλα τα τμήματα του εργοστασίου και συνολικά 234.
Η εταιρεία συνεργάζεται με τη μητρική εταιρεία ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ και τις άλλες 12 εταιρείες του ομίλου ΥΦΑΝΤΗΣ.
Το εργοστάσιο της LUNCHEON MEAT EVROU S.A. παράγει όλες τις κατηγορίες αλλαντικών.

 

 

Η διανομή των προϊόντων γίνεται από το εργοστάσιο, από το Υποκατάστημα της Αθήνας, από τις 12 εταιρείες του ομίλου “ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΥΦΑΝΤΗΣ” και τη θυγατρική εταιρεία στη Βουλγαρία.
Η εταιρεία LUNCHEON MEAT είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001/2008 και ISO 22000: 2005 με πλήρη συμμόρφωση στις απαιτήσεις του HACCP.

Η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές στις χώρες Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία, Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία και Κύπρο. Στα 17 χρόνια λειτουργίας έγιναν συνολικά 13.000.000 ευρώ επενδύσεις επέκτασης, εξοπλισμού και μηχανημάτων.
Με την επένδυση 2010-2012 ύψους 2.000.000 ΕΥΡΩ περίπου, ολοκληρώθηκε το τμήμα βιομηχανικής παραγωγής PROSCIUTTO   CRUDO   για   πρώτη  φορά στην   Ελλάδα  με  βάση  την  Ιταλική  τεχνολογία   του PROSCIUTTO DI PARMA αργής ωρίμανσης.

Παράγει το PROSCIUTTO FERRANO για τη μητρική εταιρεία ΥΦΑΝΤΗΣ και το PROSCIUTTO ΘΡΑΚΗΣ για την επαγγελματική αγορά.
Για το 2012 από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΕΕ) έγινε απονομή του βραβείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ στην ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ ΑΕ ως την καλύτερη εταιρεία της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Για το 2013 και 2014 σε οικονομικό φόρουμ της Αθήνας  “Greek Diamonds” επιβραβεύτηκε η εταιρεία μας ως μία από τις υγιέστερες αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ελλάδος.
Από το 2012 ο λογότυπος των προϊόντων μας είναι ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ για να τονίσουμε την τοπική προέλευση των προϊόντων μας και να συνδέσουμε αυτά με την παράδοση, τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας.
Στην διαφημιστική καμπάνια που γίνεται την περίοδο αυτή τηλεοπτικά, τα τοπία, οι εικόνες, οι άνθρωποι, τα προϊόντα και ο τρόπος που παρουσιάζονται όλα οδηγούν στη σύνδεση των προϊόντων ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ με παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας και την ονομασία προέλευσης αυτών.
Στην επταετή κρίση που μαστίζει τη χώρα μας η εταιρεία μας ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ συνεχίζει να αναπτύσσεται με άριστα αποτελέσματα. Επενδύουμε συνεχώς σε κτίρια, μηχανήματα και ανθρώπους που ενισχύουν την ανταγωνιστική μας θέση και την τοπική οικονομία και κοινωνία με τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Πρόσφατα ολοκληρώσαμε μια επένδυση με κτιριακή επέκταση και αγορά σύγχρονων και ακριβών μηχανημάτων.
Τώρα συνεχίζουμε με μια νέα επένδυση υπεραυτόματης πολλαπλής γραμμής τυποποίησης –συσκευασίας κατεψυγμένων λαχανικών για τον Όμιλο ΥΦΑΝΤΗΣ με συσκευασίες λιανικής και επαγγελματικής αγοράς.
Οι πρώτες ύλες καταψυγμένων και έτοιμων για μαγείρεμα λαχανικών θα προέρχονται εξ ολοκλήρου από παραγωγούς του Έβρου συνδέοντας ακόμη περισσότερο το ΘΡΑΚΗ ΓΕΥΣΕΙΣ με τον τόπο μας.

ΒΙ.ΠΕ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Αλεξανδρούπολη
Τηλ.: 2551 081741, Fax:  2551 081742
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θράκης Γεύσεις Luncheonmeat

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone