Αντώνης Χατζησταύρου: Φέτος χρειαζόμαστε τον κόσμο του Εθνικού ακόμη πιο πολύ κοντά μας

Από τη Σοφία Χύτου

Η  φετινή σεζόν της Volley league ξεκίνησε και το THEA Magazine συνάντησε το νέο Πρόεδρο του ΤΑΑ Βόλεϊ  Εθνικού Αλεξανδρούπολης κ. Αντώνη Χατζησταύρου

για να μάθουμε πληροφορίες για την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΕΘΝΙΚΟ μας. Η φετινή χρονιά διαφέρει από τις υπόλοιπες καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει παραταχθεί με πολλά νέα πρόσωπα. Στο τιμόνι της ομάδας μας ο κ. Σάκης Μουστακίδης που έχει συμβάλει τα μέγιστα στο χτίσιμο και στις πολλές επιτυχίες της ομάδας του Εθνικού όλα αυτά τα χρόνια.
Καλή επιτυχία στον ΕΘΝΙΚΟ μας από όλους τους συνεργάτες του THEA Magazine!

Κύριε Χατζησταύρου έχετε αναλάβει πλέον τα ηνία της νέας διοίκησης του ΤΑΑ Βόλεϊ Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ποια είναι η φιλοσοφία της νέας διοίκησης;
Η φιλοσοφία της νέας διοίκησης είναι να συνεχίσει την μεγάλη και αξιόλογη πορεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Τη φετινή χρονιά δημιουργήσαμε μια ομάδα με μικρό μπάτζετ όπου στη σύνθεσή του  έχουμε οχτώ δικά μας παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις την ευκαιρία στα νέα παιδιά ώστε να αγωνισθούν και να παλέψουν για το καλύτερο. Με αυτή την ομάδα θα πορευτούμε και εκτιμώ πως θα έχουμε μια αξιόλογη πορεία. Αξίζει να σημειωθεί πως πέντε άτομα στο ΤΑΑ καθημερινά προσπαθούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν και δείχνουν ιδιαίτερη αφοσίωση και προσπάθεια.


Η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα παραταχθεί φέτος με πολλά νέα πρόσωπα στη Volley League. Ποιοι είναι οι στόχοι που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν η ομάδα του Εθνικού;
Οι στόχοι της ομάδας είναι φυσικά να παραμείνει στην κατηγορία και να έχει καλή πορεία. Επίσης να πληρωθούν κάποια παλιά χρέη. Στη φετινή σεζόν έχουμε μόνο δύο ξένους, εμπιστεύομαι τα νέα παιδιά γιατί αξίζουν και έχουν αγωνιστικό πάθος.


Ένα σημαντικό στοιχείο σε μια ομάδα είναι ο προπονητής. Ο κ. Σάκης Μουστακίδης έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο όλα αυτά τα χρόνια στο χτίσιμο της ομάδας. Ποια είναι η δική σας γνώμη;
Ο κ. Σάκης Μουστακίδης είναι η ιστορία του Βόλεϊ στην Ελλάδα και όχι μόνο. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τον εκτιμώ και αυτή η σχέση είναι αμφίδρομη. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει μια ομάδα η οποία έχει φέρει πάρα πολλές επιτυχίες και χαρές σε εμάς και στο φίλαθλο κοινό.


Σε κάθε παιχνίδι ο κόσμος του Εθνικού αποτελεί τον 7ο παίκτη της ομάδας. Θα θέλατε να τους στείλετε κάποιο μήνυμα ενόψει την νέας σεζόν;
Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω είναι ότι φέτος τους χρειαζόμαστε ακόμη πιο πολύ κοντά μας, το φίλαθλο κοινό είναι η κινητήριος δύναμή μας.
Είναι μια καινούρια αρχή η φετινή για τον Εθνικό και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη δύναμη και τη στήριξη του κόσμου. Ο κόσμος του Εθνικού είναι πάντα στο πλευρό του, όπως και η Λέσχη Φίλων Εθνικός Αλεξανδρούπολης, οι θεσμικοί τοπικοί φορείς, οι χορηγοί μας, ο απλός κόσμος και φυσικά και τα μικρά παιδιά. Είναι όλοι κάθε χρόνο στο πλευρό μας και για αυτό θα ήθελα να τους ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς.
Θέλω να αναφέρω πως ο Εθνικός είναι ανοιχτός σε πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά και της συλλογικότητας.

Εδώ και χρόνια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης επικρατεί οικογενειακό κλίμα. Εσείς το εισπράξατε αυτό;
Ναι το εισέπραξα αυτό, συνεχίζεται αυτή η παράδοση. Ο Εθνικός προσπαθεί να κρατά κοντά του τα άτομα τα οποία έχουν προσφέρει αν φυσικά το επιθυμούν και τα ίδια.


Ο Ερασιτέχνης περιλαμβάνει και  πολύ δυνατές ακαδημίες.  Για ποιους λόγους είναι καλό να εγγραφούν οι νέοι στο βόλεϊ;
Οι ακαδημίες και τα παιδοεφηβικά δεν ανήκουν στο ΤΑΑ ανήκουν στον Ερασιτέχνη. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια «Βιομηχανία Θράκης» με παίχτες δικούς μας στην ξένη αλλά και στην ελληνική αγορά σε συνεργασία πάντα όλων και με τους προπονητές που έχουμε.


Θα ήθελα να μας κάνετε μια προσωπική εκτίμηση για το ποιες ομάδες θα έχουν αξιόλογη πορεία στη φετινή Volley League;
Ο Εθνικός φυσικά καθώς και ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, όπως επίσης και ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα κάνει την έκπληξη την φετινή χρονιά στη Volley League.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone