«Χάραμα στη θάλασσα»: Ο πολυχώρος της Αλεξανδρούπολης, που αγαπάμε

Είτε ξαπλωμένοι υπό τη σκιά της ομπρέλας σας πίνοντας τον καφέ σας, είτε απολαμβάνοντας την θερμή

αγκαλιά του ήλιου ο πολυχώρος «Χάραμα στη θάλασσα» είναι η σίγουρη επιλογή για μία ξέγνοιαστη απόδραση από την καθημερινότητα.

Σε μια κοσμική παραλία λίγο έξω από τον κύριο ιστό της πόλης, το «Χάραμα» συνδυάζει με απέριττα κομψό τρόπο την άνεση της εβρίτικης φιλοξενίας με τον αυστηρό επαγγελματισμό που θέτει πρωταρχικό σκοπό την ικανοποίηση του φιλοξενούμενου. Γιατί το «Χάραμα» μόνο έτσι μπορεί να απευθύνεται στον πελάτη: ως πρόσωπο που διαθέτει μοναδικές και ιδιάζουσες ανάγκες, η μέριμνα των οποίων αποτελεί το σήμα κατατεθέν της άρτια καταρτισμένης ομάδας της.

Έτσι, λοιπόν, μπορείτε να δοκιμάσετε τις νόστιμες δημιουργίες του εστιατορίου με τα εξόχως μαγειρεμένα μεσογειακά εδέσματα, συνοδευόμενες από σπάνιες ετικέτες κρασιών και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει, ενώ τα παιδιά σας ψυχαγωγούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον με την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού.

Κι αν θέλετε, μπορείτε πάντα να επιδοθείτε στα παιχνίδια στη θάλασσα ή να κάνετε τις βουτιές σας στο καταγάλανο θρακικό πέλαγος.

«Χάραμα στη θάλασσα»: Η νούμερο ένα επιλογή ξεκούρασης προορισμένη για όλη την οικογένεια που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Σημειώνεται ότι ο πολυχώρος «Χάραμα» διατίθεται για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις (Γάμοι, Βαπτίσεις, Αρραβώνες, παιδικά πάρτυ κ.τ.λ)

To «Χάραμα στη θάλασσα» ακολουθεί όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς που έχουν ανακοινωθεί. Πιο συγκεκριμένα:

  • Η ελάχιστη απόσταση ανάμεσα σε δύο ξαπλώστρες ορίζεται στο 1,5 μέτρο.
  • Ανά ομπρέλα μπορούν να υπάρχουν μέχρι 2 ξαπλώστρες, με εξαίρεση τις οικογένειες με ανήλικα τέκνα.
  • Το προσωπικό απολυμαίνει τις ξαπλώστρες ή καρέκλες μετά από κάθε πελάτη. Επίσης απολυμαίνει τακτικά τις εγκαταστάσεις υγιεινής.

 

Δίπλα στο Δημοτικό κάμπινγκ / Τηλ.: 2551 035833

Facebook / Instagram

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone