Τα All4u είναι τα market & cafe στην Αλεξανδρούπολη που έχουν όλα όσα επιθυμείτε!

Τα All 4u cafe είναι τα market και τα take away cafe στην πόλη, που έχουν όλα όσα επιθυμείτε.

Και τώρα δε θα το βρείτε μόνο στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, αλλά και στην παραλιακή οδό της πόλης για τη μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας. Αν δηλαδή βρίσκεστε  κοντά στην παραλιακή επισκεφτείτε το για να βρείτε ό,τι χρειάζεστε. Ένα νέο και μεγάλο κατάστημα που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. 

Και στα δυο καταστήματα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα, γαλακτοκομικά προϊόντα, αναψυκτικά, σνακ, ποτά, είδη καπνού και σε πολλά άλλα προϊόντα.

Μάλιστα, τόσο οι υπεύθυνοι, όσο και το προσωπικό των καταστημάτων μεριμνούν για την εξυπηρέτησή σας κάθε στιγμή της ημέρας, και γι΄ αυτό το λόγο τα δυο «All 4u» παραμένουν ανοιχτά όλο το 24ωρο.

Εκτός από όλα αυτά βέβαια, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και τον υπέροχο καφέ που διαθέτει. Εξάλλου, ένας απολαυστικός καφές είναι η αφορμή για να ξεκινήσει όμορφα και αισιόδοξα η μέρα.

Επιπλέον, στο κατάστημα all 4u στην παραλιακή οδό την Αλεξανδρούπολης τοποθετήθηκαν απένταντι στην πλατεία του Φάρου καθιστικά για να μπορέσετε να απολαύσετε τον καφέ, το αναψυκτικό ή την μπύρα σας take away όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε τις αγορές σας από το κατάστημά και να απολαύστε τα είδη που θα επιλέξετε, στον όμορφο χώρο που διαμορφώθηκε, δίχως επιπλέον χρέωση


Κι αν σας είναι δύσκολο να βγείτε από το σπίτι και δεν μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα δυο καταστήματα, και πάλι η λύση υπάρχει. Και δεν είναι άλλη από το delivery. Αρκεί ένα τηλεφώνημά σας και τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα βρίσκονται σε λίγη ώρα στο σπίτι σας. Αλλά και ο καφές της αρεσκείας σας θα βρίσκεται σε σωστή θερμοκρασία και σε μια όμορφη συσκευασία.Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Ώρες διανομής: 07:30- 23:30 (για παραγγελία προϊόντων) και 07:30- 22:30 (για παραγγελία καφέ).

Παραγγελίες online: fagi.gr

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 363 & Μεγάλου Αλεξάνδρου & Μπουμπουλίνας

Τηλ: 25510 29200

Facebook / Instagram

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone