Καφεκοπτείο Κεκές: 72 χρόνια παράδοση στον καφέ!

Φέτος το καφεκοπτείο Κεκές κλείνει 72 χρόνια ζωής και ευχαριστεί τους πελάτες και φίλους του για την μακροχρόνια στήριξη

και υπόσχεται να συνεχίσει με το ίδιο μεράκι και την ίδια ειλικρίνεια να προσφέρει εξαιρετικά χαρμάνια καφέ, συνδυάζοντας την εμπειρία 72 ετών στον καφέ με τις νέες τάσεις της αγοράς.

Το 1946 ιδρύθηκε το παραδοσιακό καφεκοπτείο Κεκές στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Ο ιδρυτής του, Ιωάννης Κεκές πρωτοπόρος για τα δεδομένα της πόλης και σε μια δύσκολη εποχή, όπου ο καφές ήταν είδος πολυτελείας και οι ποιότητές του δυσεύρετες, κατάφερε με επιμονή και υπομονή να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό χαρμάνι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το καφεκοπτείο να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα αγαπητό από τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης και όλης της Θράκης.

Αρκετά χρόνια αργότερα, τα ηνία της επιχείρησης αναλαμβάνει ο υιός Χρήστος Κεκές, ο όποιος συνέχισε με τον ίδιο ζήλο την παράδοση του καφέ. Έχοντας πλέον καλύτερα μέσα για το ψήσιμο και την άλεση του καφέ, βελτίωσε την ποιότητά του και αύξησε κατά πολύ την γκάμα των προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Έτσι, το χαρμάνι και η αξιοπιστία του ονόματός του τον καθιέρωσαν. Δεν είναι τυχαίο που το σλόγκαν της εποχής «η καλή μέρα αρχίζει με έναν καφέ Κεκέ» έβρισκε συμφώνους όλους όσους έχουν δοκιμάσει τον καφέ του.

Το 1999 το τιμόνι της επιχείρησης αναλαμβάνει η τρίτη γένια πλέον, ο εγγονός Ιωάννης Κεκές, ο οποίος μέχρι και σήμερα συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και πάθος την επιτυχημένη πορεία της ιστορικής επιχείρησης. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων είναι πρωταρχικός στόχος. Οι καφέδες ψήνονται καθημερινά και το καβούρδισμα του καφέ είναι αναμφισβήτητα η πιο ευαίσθητη διαδικασία. Οι κόκκοι του καφέ ανακατεύονται αδιάκοπα και θερμαίνονται, σταδιακά, με θερμό αέρα. Αμέσως μετά ακολουθεί το κρύωμα των κόκκων, για να αποφευχθεί η απανθράκωσή τους από ιδία καύση, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που έχουν αναπτυχθεί.

Εκτός όμως, από τον ελληνικό καφέ, μπορείτε να αναζητήσετε εξαιρετικό καφέ φίλτρου και ιδιαίτερα μοναδικό καφέ espresso επιλέγοντας πάντα τους ποιοτικότερους κόκκους καφέ για γευστικότερο αποτέλεσμα.

Στο καφεκοπτείο "Κεκέ" πλέον μπορεί κανείς να βρει και μεγάλη γκάμα προϊόντων. Το τσάι και η σοκολάτα σε διάφορες γεύσεις και ποικιλίες μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Σας προτείνουμε να επιλέξετε  τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα από αγνά υλικά που στολίζουν τα ράφια του καταστήματος. Σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

 Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε βότανα και μπαχαρικά σε μεγάλη ποικιλία, μύλους με μείγματα μπαχαρικών και αλάτια, μπάρες δημητριακών με μέλι, superfoods, αιθέρια και φυτικά έλαια, ζαχαρώδη αλλά και σπιτικούς χυμούς.

Όσο για την χονδρική, το κατάστημα "Κεκές" αντιπροσωπεύει τις εταιρείες espresso Vergnano, Makro, Antoniana, καλύπτοντας τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία σε μηχανολογικό και διαφημιστικό εξοπλισμό.

Το παραδοσιακό Καφεκοπτείο Κεκέ θα το βρείτε επί της Δικαστηρίων 26 στην Αλεξανδρούπολη.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone