Νικόλαος Κελεπεκίδης: Mία από τις πιο αξιόλογες εταιρίες στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΛΕΠΕΚΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου/σιδήρου με έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Ξεκίνησε από μικρή ηλικία την ασχολία του με τα μεταλλικά έργα. Η αγάπη και ο ζήλος του, γι’ αυτή την δουλειά τον οδήγησε στο να αποκτήσει την δική του επιχείρηση το 2001, με την επωνυμία, μεταλλικές κατασκευές ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΛΕΠΕΚΙΔΗΣ.

Η εταιρεία του κ. Κελεπεκίδη αναλαμβάνει κάθε έργο σχετικό με σιδηροκατασκευές, μεταλλικά κτίρια, σκαλωσιές, μεταλλικές κατασκευές και κατασκευές σιδήρου αλλά εμπορεύεται και πάνελ.

Η πολυετής παρουσία του ίδιου και των συνεργατών του στον χώρο του αλουμινίου και της τεχνικής σιδήρου, τους έχει καταστήσει πρωτοπόρους στην κατασκευή και τις σύγγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Τα εξαρτήματα, που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές είναι πάντα επώνυμα και άριστης ποιότητας καλύπτοντας όλες τις ανάγκες, στην κατασκευή αλουμινίου /σιδήρου για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο κι αυτό πάντα με φαντασία και μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΛΕΠΕΚΙΔΗΣ αποτελεί μία από τις πιο αξιόλογες στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών γιατί προσφέρει λειτουργικότητα, ασφάλεια και αισθητική και όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές!

Συμμετείχε σε μεγάλα έργα, όπως ο φράχτης (στα σύνορα), ο αγωγός, ο χώρος ταφής αποβλήτων ΧΥΤΑ, το Πάρκο Αλτιναλμάζη για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, η Εβροφάρμα και πολλά άλλα.

Η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΛΕΠΕΚΙΔΗΣ αναλαμβάνει κάθε εργασία σχετικά με:

-Σιδηροκατασκευές

-Μεταλλικά κτίρια

-Σκαλωσιές


-Μεταλλικές κατασκευές


-Κατασκευές σιδήρου

-Εμπόριο Πάνελ

-Εμπόριο Σιδήρου

-Εμπόριο Λαμαρινών

-Εμπόριο Inox

 kelepekidisa

kelepekidisb

kelepekidisc

kelepekidisd

kelepekidise

kelepekidisf

Στροφή εισόδου Αμφιτρίτης
Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο: 25513 06896 & 6936 854956
F/B: Κελεπεκίδης Νικόλαος
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone