Ποτοποιία Έβρος «Παπαδημητρίου»: Για τους λάτρεις του καλού αποστάγματος

Με ιστορία μισού αιώνα στην παραγωγή άριστης ποιότητας αποσταγμάτων και στόχο την μέγιστη δυνατή απόλαυση, η Ποτοποιία Έβρος «Παπαδημητρίου»

επιλέγει για όλους τους λάτρεις του καλού αποστάγματος μόνο ελληνικές πρώτες ύλες για την παραγωγή ούζου, τσίπουρου, κονιάκ και ποικιλίας λικέρ που αφήνουν να αναδυθεί το μοναδικό άρωμα και η γεύση τους στον ουρανίσκο σας.

Η Ποτοποιία Έβρος «Παπαδημητρίου» περνώντας αισίως στην 3η γενιά υπό την καθοδήγηση του έμπειρου ποτοποιού Γεώργιου Παπαδημητρίου, κερδίζει επάξια τις προτιμήσεις των καταναλωτών με την χρήση ελληνικού γλυκάνισου και μαραθόσπορου, αποφεύγοντας την εισαγωγή αγνώστου ποιότητας αστεροειδή γλυκάνισου από την Κίνα, ενώ η απόσταξη πραγματοποιείται σε εξ’ ολοκλήρου χάλκινους άβυκες των 1000 lit.

Τηρώντας την παράδοση απευθύνεται κυρίως στην τοπική αγορά διατηρώντας τις πατροπαράδοτες συνταγές που κατέστησαν την Ποτοποιία Έβρος «Παπαδημητρίου» το σήμα κατατεθέν της αξεπέραστης ποιότητας αποστάγματος.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone