Γιατί επιλέγω τα σχολικά μου είδη από τα βιβλιοχαρτοπωλεία Δημητριάδης στην Αλεξανδρούπολη

Τα καταστήματα «Δημητριάδης» ξεκίνησαν από την αγάπη του παππού Δημητριάδη για τα βιβλία και τη φιλομάθειά του.

Απόφοιτος  της  Παντείου σχολής, γνώστης τεσσάρων γλωσσών, με ιδιαίτερη μόρφωση και γνώσεις για την εποχή του, υπηρετώντας τότε στα σώματα ασφαλείας, δεν έχανε ποτέ την ευκαιρία να επισκεφτεί το αγαπημένο του βιβλιοπωλείο.
Η αγάπη του για το βιβλίο, αλλά και το πνεύμα δημιουργικότητας που τον διέκρινε, τον οδήγησαν στο να παραιτηθεί από τη θέση του και να ανοίξει τελικά το πρώτο κατάστημα «Δημητριάδης» το 1964, θέτοντας έτσι τον θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία της μεγαλύτερης επιχείρησης για το είδος της στην περιοχή της όμορφης Αλεξανδρούπολης. Η επιχείρηση αναπτύχθηκε αρχικά σε οικογενειακή βάση, καλύπτοντας κυρίως τις ανάγκες που σχετίζονταν με το βιβλίο. Το 1978 μεταφέρθηκε σε νέα θέση και επέκτεινε τη γκάμα των προϊόντων της εστιάζοντας στα είδη γραφείου και στα χαρτοσχολικά, ενώ το 1982, που αναλαμβάνει ο υιός Γιώργος Δημητριάδης, το κατάστημα ξεκινά να καλύπτει και ανάγκες επιχειρήσεων.

dimitriadis3

Την περίοδο 1996-1997 οι απαιτήσεις της αγοράς οδηγούν στη δημιουργία ενός νέου, ιδιόκτητου καταστήματος 350 τ.μ. στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.
Το επόμενο έτος η επιχείρηση προβαίνει στη δημιουργία αποθήκης για την καλύτερη, αρτιότερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση του δικτύου των πελατών της, η οποία μεταφέρεται, την περίοδο 2001-2002, στην Εγνατία Οδό παρέχοντας τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στους κατοίκους όλου του Νομού, οι οποίοι μπορούν πια να ικανοποιούν όλες τους τις ανάγκες εύκολα και γρήγορα.
Τον Μάιο του 2013, η αποθήκη και το εκεί κατάστημα μεταφέρθηκαν από την Εγνατία Οδό στη σημερινή τους θέση, στο 3ο χλμ. Αλεξανδρούπολης-Παλαγίας, σε ένα κτήριο 465 τ.μ., το οποίο χάρη στο αρτιότερο logistics management και τις πληρέστερες υποδομές, εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση παραγγελίες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής του Έβρου. Παράλληλα, στην ίδια έκταση σε άλλο κτήριο 450 τ.μ. στεγάζεται ο εκθεσιακός χώρος και το κατάστημα λιανικής πώλησης, το οποίο παρέχει και εκτυπωτικές υπηρεσίες, στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών των εταιρικών πελατών, αλλά και πελατών λιανικής που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με άνεση.

dimitriadis2

Σήμερα, ενώ η τρίτη γενιά (τα τέκνα Θωμάς και Αθηνά) παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της επιχείρησης και τον εμπλουτισμό της γκάμας παροχών προς τους πελάτες, η επιχείρηση μετράει ήδη τρείς γενιές ενώ διατηρεί διαχρονικά το πιστό της πελατολόγιο παρέχοντας θέσεις εργασίας επί σειρά ετών σε 15 υπαλλήλους. Εκτελεί καθημερινά παραδόσεις με δικά της αυτοκίνητα σε ολόκληρο τον Νομό, αλλά και πέρα αυτού εφόσον ζητηθεί και είναι σε θέση να ανταγωνιστεί επάξια μεγάλα ονόματα του ανταγωνισμού. Όλοι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι άρτια εκπαιδευμένοι διαθέτουν πελατοκεντρική αντίληψη, είναι αφοσιωμένοι στις αρχές της επιχείρησης  και γνωρίζουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ικανοποιήσουν τους πελάτες μένοντας καθημερινά ενημερωμένοι για τις εξελίξεις παρακολουθώντας τακτικά σεμινάρια. Στα άμεσα σχέδια του ιδιοκτήτη περιλαμβάνεται η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και η ανάπτυξη των υπηρεσιών εκτύπωσης, ενώ σταδιακά αναλαμβάνει ευθύνες και απασχολείται μόνιμα και η τρίτη γενιά στην οικογένεια. Όραμα της επιχείρησης είναι να προσφέρει καθημερινά την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις βέλτιστες, εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες της μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων έχοντας προσανατολισμό στην ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση, τον σεβασμό προς τον πελάτη και τον συνεργάτη, την κοινωνία και το Περιβάλλον. Η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η μεγιστοποίηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, η συνεχής ενημέρωση για νέα προϊόντα, η ανάπτυξη και ο εμπλουτισμός της γκάμας της, η εισαγωγή νέων ειδών και επέκταση του δικτύου διανομής βρίσκονται στους καθημερινούς στόχους της επιχείρησης με σκοπό την διατήρηση της κυρίαρχης θέσης της στην αγορά.

dimitriadis1

Επόμενο βήμα στη μακρά και σταθερή πορεία ανάπτυξης, σχεδιάζεται η υλοποίηση ενός στοχευμένου προγράμματος εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης με κατεύθυνση την κοινωνία και το Περιβάλλον θέτοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο.
Στο πελατολόγιο, εκτός από τους ιδιώτες, ξεχωρίζουν και τα ονόματα του συνόλου των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που δραστηριοποιούνται στον Νομό. Εκ μέρους της Διοίκησης και όλων των εργαζομένων τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Brands που ξεχωρίζουν στο κατάστημα Δημητριάδης:
Hewlett-Packard, Epson, Lexmark, Canon, Pilot, Skag, Faber Castel, Fila, Carioca, Polo, Pelican κ.α.

Τα καταστήματα βρίσκονται:
1ο κατάστημα.: Βενιζέλου 49
Τηλ.: 2551081005 Fax: 2551026517
2ο κατάστημα: 3ο χλμ. Αλεξ/πολης – Παλαγίας
Τηλ.: 2551088603 Fax: 2551035801

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφτείτε μας στο Facebook /DimitriadisBookStore, όπου ενημερώνουμε για νέα προϊόντα, εκδηλώσεις και διαγωνισμούς!

dimitriadis4

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone