Ν. Γαλατούμος: Στεκόμαστε δίπλα στους δημότες με ευαισθησία, υπευθυνότητα και σοβαρότητα

Ο Δήμος Σαμοθράκης και εγώ προσωπικά, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Γεν. Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την 4η ΥΠΕ,

τον Ιατρικό Σύλλογο Ν. Έβρου και το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να σταθούμε δίπλα στους δημότες μας, αντιμετωπίζοντας αυτήν την πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση της πανδημίας με ευαισθησία, υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

MediaGroup baner

Αν και δεν συνηθίζω να παρεμβαίνω παίρνοντας θέση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αυτή τη φορά επιβάλλεται, επειδή το θέμα είναι σοβαρό και αφορά τη Δημόσια Υγεία.

Είμαι υποχρεωμένος, λοιπόν, να δώσω στοιχεία για τα αυτονόητα, παραθέτοντας αποσπάσματα του εγγράφου του Υπουργείου Υγείας σε σχέση με την ¨Έγκριση Αιτήματος για την διενέργεια Ιατρικών Ελέγχων και Εξετάσεων στη Σαμοθράκη¨

Έγκριση από τον Ιατρικό Σύλλογο Ν. Έβρου.

Έγκριση από την 4η ΥΠΕ.

Ευχαριστώ και δημόσια για άλλη μία φορά, τόσο τους γιατρούς, όσο και το ίδρυμα ¨Σταύρος Νιάρχος¨ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και ευελπιστώ στη συνέχεια αυτής της συνεργασίας.

Παράκληση να μείνετε στο σπίτι και ασφαλείς. Είμαστε παρόντες, εγώ και οι υπάλληλοι του Δήμου, σε ό,τι χρειαστείτε!

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone