Κρεοπωλείο Κόκκινος: Παράδοση στην άριστη ποιότητα κρέατος σε ένα χώρο μοντέρνας αισθητικής

Το κρεοπωλείο με την επωνυμία Κρεοπωλείο Κόκκινος ιδρύθηκε το 1952 από τον Κωνσταντίνο Κόκκινο στην Αλεξανδρούπολη.

Μία παραδοσιακή επιχείρηση που λειτουργούσε πάντα με γνώμονα την αγάπη για το αντικείμενο και με σεβασμό πρωτίστως στο προϊόν και τον πελάτη.
Περνώντας τα χρόνια ο Κωνσταντίνος Κόκκινος σε συνεργασία με τον γιό του Μαυρουδή Κόκκινο, κατάφεραν μέσα από πολύ προσωπική εργασία, να δημιουργήσουν μια υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα πίσω από ένα καλό εμπορικό όνομα με βάση την εμπειρία και την αξιοπιστία.
Ο Κυριάκος Κόκκινος, η τρίτη γενιά, έχοντας καταρτιστεί καταλλήλως, ανέλαβε την επιχείρηση το 1994 και την συνέχισε με τον ίδιο ζήλο κρατώντας την παράδοση και την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων.

kokkinos
Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση το κρεοπωλείο Κόκκινος, φροντίζει  να παρέχει στους πελάτες του άριστη ποιότητα επιλέγοντας τους καλύτερους προμηθευτές και συνεργάτες και ελέγχοντας την ποιότητα των κρεάτων του.
Tο κρέας είναι πάντα φρέσκο, καθώς παραλαμβάνει καθημερινά και ικανοποιεί  μόνο τις ημερήσιες ανάγκες του, με σκοπό οι πελάτες να βρίσκουν ολόφρεσκο, άριστης ποιότητας κρέας.
Το κρεοπωλείο συνεχίζει μέχρι σήμερα την πώληση χονδρικής και λιανικής νοπών κρεάτων αλλά και κρεατοσκευασμάτων. Χρησιμοποιεί τρόπους επεξεργασίας και συντήρησης του κρέατος σύμφωνα με τα πιο προηγμένα υγειονομικά πρότυπα και προδιαγραφές. H βιτρίνα του επιλέχθηκε στην 1η θέση του διαγωνισμού από το περιοδικό Meat news, τον Απρίλιο του 2016.
«Παρέχουμε μια από τις καλύτερες σχέσεις ποιότητας και τιμής, γιατί για εμάς κέρδος είναι ο ευχαριστημένος πελάτης.»

Επισκεφθείτε το κρεοπωλείο «Κόκκινος» και βρείτε πλούσια γκάμα κρεάτων ξηρής ωρίμανσης (Σπαλομπριζόλες,  T- Bone, Tόμαχωκ και Ribeye).

Η ξηρή ωρίμανση είναι μια διαδικασία κατά την οποία τα κομμάτια του κρέατος μπαίνουν στο ψυγείο 4 μέρες μετά τη σφαγή του μοσχαριού και βγαίνουν από 35 μέρες και πάνω.  Το κρέας αποθηκεύεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία ψύξης γι’ αυτή τη συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται ορισμένες ενζυματικές και βιοχημικές διεργασίες. Με τη διαδικασία της  ξηρής ωρίμανσης – dry aging- η υγρασία απομακρύνεται και στο κρέας συμπυκνώνονται όλες οι γεύσεις. Με αυτόν τον τρόπο προκύπτει μια πιο «πλούσια» γεύση και ένα εξαιρετικά τρυφερό κρέας.

Π. Κυρίλλου & Τσιμισκή, Αλεξανδρούπολη

25510 23254 & 6944604350

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Μπίκος

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone