Κρεοπωλείο Κόκκινος: Παράδοση στην άριστη ποιότητα κρέατος σε ένα χώρο μοντέρνας αισθητικής

Το κρεοπωλείο με την επωνυμία Κρεοπωλείο Κόκκινος ιδρύθηκε το 1952 από τον Κωνσταντίνο Κόκκινο στην Αλεξανδρούπολη.

Μία παραδοσιακή επιχείρηση που λειτουργούσε πάντα με γνώμονα την αγάπη για το αντικείμενο και με σεβασμό πρωτίστως στο προϊόν και τον πελάτη.
Περνώντας τα χρόνια ο Κωνσταντίνος Κόκκινος σε συνεργασία με τον γιό του Μαυρουδή Κόκκινο, κατάφεραν μέσα από πολύ προσωπική εργασία, να δημιουργήσουν μια υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα πίσω από ένα καλό εμπορικό όνομα με βάση την εμπειρία και την αξιοπιστία.
Ο Κυριάκος Κόκκινος, η τρίτη γενιά, έχοντας καταρτιστεί καταλλήλως, ανέλαβε την επιχείρηση το 1994 και την συνέχισε με τον ίδιο ζήλο κρατώντας την παράδοση και την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων.

kokkinos
Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση το κρεοπωλείο Κόκκινος, φροντίζει  να παρέχει στους πελάτες του άριστη ποιότητα επιλέγοντας τους καλύτερους προμηθευτές και συνεργάτες και ελέγχοντας την ποιότητα των κρεάτων του.
Tο κρέας είναι πάντα φρέσκο, καθώς παραλαμβάνει καθημερινά και ικανοποιεί  μόνο τις ημερήσιες ανάγκες του, με σκοπό οι πελάτες να βρίσκουν ολόφρεσκο, άριστης ποιότητας κρέας.
Το κρεοπωλείο συνεχίζει μέχρι σήμερα την πώληση χονδρικής και λιανικής ντόπιων κρεάτων αλλά και κρεατοσκευασμάτων. Χρησιμοποιεί τρόπους επεξεργασίας και συντήρησης του κρέατος σύμφωνα με τα πιο προηγμένα υγειονομικά πρότυπα και προδιαγραφές. H βιτρίνα του επιλέχθηκε στην 1η θέση του διαγωνισμού από το περιοδικό Meat news, τον Απρίλιο του 2016.
«Παρέχουμε μια από τις καλύτερες σχέσεις ποιότητας και τιμής, γιατί για εμάς κέρδος είναι ο ευχαριστημένος πελάτης.»

Π. Κυρίλλου & Τσιμισκή

Αλεξανδρούπολη

25510 23254 & 6944604350

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849