ktel baner600x113


Tasty theme

Το FAMILY’S FOOD BAR στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, αποτελεί εδώ και είκοσι χρόνια το σημείο αναφοράς για αυθεντικά
Το κρεοπωλείο Κυριάκος Κόκκινος είναι  μια παραδοσιακή επιχείρηση η οποία λειτουργεί πάντα με γνώμονα την αγάπη για το
Από την Βανέσα Ζυγερίδου Το 1981 άναψαν για πρώτη φορά οι φούρνοι στο αρτοποιείο «Τζαναβάρης». Η διαδρομή αυτή ξεκίνησε πριν από αρκετά
Με πίστη στην παράδοση, προσωπικό μεράκι και εύστοχες ιδέες, δημιουργήθηκε και άρχισε να λειτουργεί από το 2016, το
Tο εστιατόριο Ελιές & Δάφνες είναι ένας νέος χώρος γαστρονομικών απολαύσεων στην Αλεξανδρούπολη, στην είσοδο της
Με παράδοση πολλών ετών στο χώρο της εστίασης, άψογο επαγγελματισμό, αγάπη για τη δουλειά αλλά και για το καλό φαγητό,
Λαχταριστή συνταγή για χοιρινή πανσέτα με λάχανο από τον chef Δημήτρη Βάρναλη.
Γιορτές Χριστουγέννων χωρίς γλυκά και κυρίως χωρίς  κουραμπιέδες δεν νοούνται. Ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος «Το Ζυμωτό»
Η εταιρεία Τιάκας ιδρύθηκε το 1950 στο Σουφλί  Έβρου. Από τότε ασχολείται με την επεξεργασία κρέατος και την παραγωγή παραδοσιακών τοπικών αλλαντικών.
Από τη Σοφία Χοστολίδου Η φουρτάλια ή φρουτάλια είναι ένα πιάτο παραδοσιακό που φτιάχνεται στην Άνδρο. Δεν πρόκειται για μια κοινή ομελέτα με πατάτες και λουκάνικα. 
Αγαπάω τα αυγά, νομίζω όλοι αγαπάμε τα αυγά (όσοι δεν αγαπάνε τα αυγά, δεν ξέρουν τι χάνουν) αλλά για ένα παράξενο λόγο οι περισσότεροι περιοριζόμαστε στην τηγανητή στη βραστή εκδοχή τους ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλες (πολύ πιο) ενδιαφέρουσες.
Η κρέμα γάλακτος είναι το μεγάλο «don' t» των διατροφολόγων. Μην στεναχωριέστε, απλά αντικαταστήστε την με γιαούρτι.
Απλά, κολασμένη υπόθεση!

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849