Tasty theme

Λαχταριστή συνταγή για χοιρινή πανσέτα με λάχανο από τον chef Δημήτρη Βάρναλη.
Γιορτές Χριστουγέννων χωρίς γλυκά και κυρίως χωρίς  κουραμπιέδες δεν νοούνται. Ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος «Το Ζυμωτό»
Η εταιρεία Τιάκας ιδρύθηκε το 1950 στο Σουφλί  Έβρου. Από τότε ασχολείται με την επεξεργασία κρέατος και την παραγωγή παραδοσιακών τοπικών αλλαντικών.
Από τη Σοφία Χοστολίδου Η φουρτάλια ή φρουτάλια είναι ένα πιάτο παραδοσιακό που φτιάχνεται στην Άνδρο. Δεν πρόκειται για μια κοινή ομελέτα με πατάτες και λουκάνικα. 
Αγαπάω τα αυγά, νομίζω όλοι αγαπάμε τα αυγά (όσοι δεν αγαπάνε τα αυγά, δεν ξέρουν τι χάνουν) αλλά για ένα παράξενο λόγο οι περισσότεροι περιοριζόμαστε στην τηγανητή στη βραστή εκδοχή τους ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλες (πολύ πιο) ενδιαφέρουσες.
Η κρέμα γάλακτος είναι το μεγάλο «don' t» των διατροφολόγων. Μην στεναχωριέστε, απλά αντικαταστήστε την με γιαούρτι.
Απλά, κολασμένη υπόθεση!

facebook

Links

          

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849