Pic Nic Salads: Από το 1996 στο τραπέζι σας!

Από το 1996 η εταιρεία «Pic Nic» δραστηριοποιείται στην παραγωγή παραδοσιακής σαλάτας και στην εμπορία τροφίμων.

Με έδρα την Αλεξανδρούπολη και με κύριο γνώμονα το τρίπτυχο «γεύση - ποιότητα - παράδοση», όλα αυτά τα χρόνια παρέχει στους καταναλωτές μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα κατακτώντας 1η θέση στο Ν. Έβρου και μια δυναμική στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 από τον Παναγιώτη Σαββίδη, ο οποίος μέσα από την πολυετή εμπειρία του στο χώρο των τροφίμων, κατάφερε να μετατρέψει μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε μια πιστοποιημένη με ISO 22000 βιοτεχνία παραγωγής παραδοσιακής σαλάτας με παρουσία σε δέκα νομούς διατηρώντας ταυτόχρονα τις αξίες, την ποιότητα και την γεύση της παραδοσιακής σπιτικής σαλάτας.
Το 2011 την επιχείρηση αναλαμβάνει ο γιος του, Στέλιος Σαββίδης. Από την αρχή υλοποιεί τους πρωταρχικούς στόχους του, δηλαδή την ανανέωση του εξοπλισμού και την βελτιστοποίηση των προϊόντων. Επίσης, διευρύνεται η γκάμα των προϊόντων στο εμπορικό κομμάτι, με την αντιπροσωπεία γνωστών «ονομάτων» στο χώρο των τροφίμων. Το 2018 εισάγει νέα προϊόντα που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάζουν οι καταναλωτές με αποτέλεσμα να αυξηθεί το πελατολόγιο της επιχείρησης. Σήμερα, ο κος Σαββίδης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της «Νουνού» για την ευρύτερη περιοχή της Αλεξ/πολης Έβρου και διανέμει στην αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρείας.

picnic1


Το «Pic Nic» γνωρίζει να αξιοποιεί την παράδοση και προσαρμόζει τα προϊόντα με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας. Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, ο υπεύθυνος της επιχείρησης αλλά και το έμπειρο προσωπικό δεσμεύονται να συνεχίσουν να παραδίδουν καθημερινά στους καταναλωτές άριστα και νόστιμα προϊόντα από υλικά υψηλής διατροφικής αξίας με την παραδοσιακή και αυθεντική γεύση τους. Εξάλλου, η συνταγή της επιτυχίας είναι αγνή και αυθεντική, όπως ακριβώς και τα προϊόντα.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ο στόλος των οχημάτων και το έμπειρο εργατικό δυναμικό συνθέτουν ένα σύνολο ικανό που είναι σε θέση να εξυπηρετήσει και να ευχαριστήσει γευστικά ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone